Dünya starı olma yolunda ilerleyen Aleyna Tilki'den İstanbul şartı!

Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner ile çalışan Aleyna Tilki, yeni şarkısıyla tüm dünyaya Türkiye'nin güzelliklerini gösterecek. Aleyna Tilki, klibinde İstanbul'un simgesi olan yerleri kullanacak.

Dünya starı olma yolunda ilerleyen Aleyna Tilki'den İstanbul şartı!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre dünya starı olma yolunda adım adım ilerleyen Aleyna Tilki, yaşından büyük işlere imza atmaya devam ediyor. Şarkıları kadar özel hayatıyla da gündem olan Tilki, bu kez alkışlık bir harekete imza attı.

Dünya starlarının çalıştığı Warner Music Group'la anlaşarak büyük bir başarıya imza atan 21 yaşındaki popçu, İngilizce olarak yeni bir şarkı hazırladı. 

Önümüzdeki günlerde ABD'deki şirket yetkilileriyle bir araya gelecek olan Tilki'nin bir isteği olacak.

Genç popçu, bütün dünyada yayınlanacak olan klibin Türkiye'de çekilmesi için şart koyacak.

Klip için kafasında senaryo da yazan popçunun İstanbul'un simgeleri olan köprüleri, Galata Kulesi'ni, Topkapı Sarayı'nı ve Ayasofya'yı kullanmak istediği öğrenildi.

Özellikle Latin Amerika, Hindistan ve Kuzey Avrupa'da hayran kitlesi bulunan Aleyna, geçtiğimiz yıl 'Sır' şarkısının klibini de Kız Kulesi'nde çekmişti.

Klibiyle İstanbul'un güzelliklerini tüm dünyaya göstermeyi amaçlayan Aleyna Tilki, "Gönüllü turizm elçisi Aleyna" dedirtti.