Eczacıbaşı çalışanları gözyaşlarıyla uğurlandı

İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanları, toprağa verildi.

Eczacıbaşı çalışanları gözyaşlarıyla uğurlandı

Sabah Gazetesi'nin haberine göre İtalya'da, 9 Haziran'da düşen helikopterde hayatını kaybeden Eczacıbaşı Fabrikalar Direktörü Altuğ Erbil Şakirin, Yatırım Projeleri Müdürü İlker Uçak, Yalova Fabrika Müdürü Arif Cez ve Manisa Fabrika Üretim Yöneticisi Serhat Kenar'ın cenazeleri, önceki gece hava yoluyla İstanbul'a getirildi.

Kaza kurbanları için Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri'nin Yalova Fabrikası'nda yapılan veda töreninde konuşan Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "Onları hiç unutmayacağız" dedi.

Altuğ Erbil için, İstanbul'daki Şakirin Camisi'ndedüzenlenen törene, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı. Eşi Başak Erbil, çocukları Melis ve Arda Erbil taziyeleri kabul etti.

Evli ve iki çocuk babası olan Arif Cez, Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki Hatuniye Camisinde düzenlenen tören, aniden bastıran yağış ve fırtına nedeniyle caminin içinde yapıldı. Cez, törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Evli ve 2 çocuk babası İlker Uçak için, Kocaeli'nin Derince ilçesinde düzenlenen törende, baba Muammer Uçak, anne Kadriye Uçak, kardeşleri İlknur, Serdar ve Serhat Uçak, gözyaşlarına boğuldu. Uçak'ın cenazesi Davulcular Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Evli ve 2 çocuk babası Serhat Kenar ise Adana'nın Ceyhan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Baba Fahri Kenar, cenaze aracında oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Kenar, Mustafabeyli Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.