Elif Dürüst Kosta Rika'da geçirdiği ATV kazası sonucu ağır yaralandı

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Elif Dürüst, kızı ve arkadaşlarıyla tatil yaptığı Kosta Rika'da geçirdiği ATV kazası sonucu ağır yaralandı.

Elif Dürüst Kosta Rika'da geçirdiği ATV kazası sonucu ağır yaralandı

PatronlarDünyası'nın haberine göre merhum iş insanı ve sanayici Ekrem Dürüst'ün kızı olan 54 yaşındaki Elif Dürüst, yılbaşı tatili için yaz ayının hüküm sürdüğü Orta Amerika ülkesi Kosta Rika'ya gitmişti. Tatilinin ilk günlerinde kızı Yasemin Germiyanlıgil ile vakit geçiren, denize giren, at binen Dürüst keyifli geçirdiği vakitleri sosyal medya hesabından da paylaşmıştı.


Elif Dürüst Kosta Rika'da geçirdiği ATV kazası sonucu ağır yaralandı


ATV DEVRİLDİ ACİL HASTANEYE KALDIRILDI

Dürüst, sahil kasabasındaki tatili sırasında ATV ile de gezmek istedi. Kask takmadan ATV'ye binen Dürüst, aracın devrilmesi sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan Dürüst'ün kafatasında ve bacağında kırıklar tespit edildi.

Hayati tehlikesi bulunmamasına rağmen 'uzun uçuş riski' nedeniyle Türkiye'ye uçuşuna izin verilmeyen Dürüst'ün tedavisi sürerken kazayı haber alan eski eşi Mehmet Germiyanlıgil ile kardeşi Şirin Yalçın'da yanına gitti.

PEK ÇOK SOSYAL PROJEDE ROL ALDI

Elif İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü'nden mezun olan Dürüst, sosyal sorumluluk projelerine olan ilgisiyle de tanınmaktadır.

Aralık Derneği'nin kurucu ve başkanı olarak birçok sosyal projede aktif rol alan Dürüst, Newport University'de Davranış Bilimleri ve Maltepe Üniversitesi'nde Psikoloji alanında yüksek lisans yaptı. Elif Dürüst, kişisel gelişim ve sosyal alanlardaki çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Kaynak: https://www.patronlardunyasi.com/haber/cemiyet-hayatinin-taninmis-simasi-elif-durust-tatil-yaptigi-kosta-rika-da-gecirdigi-atv-kazasi-sonucu-agir-yaralandi/302562