Elif Karlı: "Eşimin öldüğünden habersizdim ama hüngür hüngür ağlıyordum"

Elif Karlı, geçtiğimiz haftalarda eşinin ölümüyle sarsıldı. Ünlü şarkıcının Tokat Cezaevi'nde bulunan eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti.

Elif Karlı: "Eşimin öldüğünden habersizdim ama hüngür hüngür ağlıyordum"

Acı olayın ardından bu sabah Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Elif Karlı; "Ben yazlıktaydım. 28 Haziran gecesi annemler bana eşimin gözaltına alındığı söyledi. Hep kalp krizi geçireceğinden korkuyordum. 'Cengiz öldü mü?' diye sordum. Hayatta olduğunu söylediklerinde içim rahatladı. Olay belli değil. Hayatta en nefret ettiğim şey belirsizliktir. Bayramdan önce aldılar ve o bayram bizim için çok zor geçti. Bir başka gece yine haber geldi. Tutuklanmış. Önce Metris'e oradan Tokat'a sevk edilmiş. Beşeri ilişkileri çok iyi olan bir insandı.

Her hafta iki gün Tokat'a gittim. Havası, suyu harika bir kent. Nemsiz, buz gibi bir hava. Kalbinden hep korkuyorum. Avukatlarımızla ilgili makamlarla görüştük. 'Tokat ile Çamlıbel arası 25 km. Bir kriz anında herhangi bir tutuklunuz bir ambulansla yetişebilir mi?' diye sormuştuk. Ev hapsi talep etmiştik. Cezaevi koşullarında yaşamasının hayati risk taşadığına dair raporlarımız vardı.

Elif Karlı: "Eşimin öldüğünden habersizdim ama hüngür hüngür ağlıyordum"

Benim eşim çok rahatsızlanıyor... Yetiştirilemedi. Ambulans şoförü gelemedi, ring arabasında vefat etti.

Ben o saatlerde konudan habersiz Özlem diye bir arkadaşımla görüntülü konuşuyordum. Sebepsiz yere hüngür hüngür ağladım. Öylece uyumuşum. Acı haberi duyuran bir telefon geldi. İnanamadım, evlatlarıma haberi vermekte çok zorlandım. Allah bir daha göstermesin" ifadelerini kullandı.


Elif Karlı: "Eşimin öldüğünden habersizdim ama hüngür hüngür ağlıyordum" - Resim : 2