Emina Jahovic ve Mustafa Sandal'ın nafaka çekişmesi sürüyor!

Mustafa Sandal'ın açtığı ‘nafaka iptali' davasına dilekçeyle cevap veren Emina Jahovic, şarkıcının evlilik süresince satın aldığı tüm gayrimenkulleri annesi Tülin İleri adına kayıt ve tescil ettirdiğini öne sürdü.

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal'ın nafaka çekişmesi sürüyor!

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre 10 yıllık evliliklerini 2018'de sona erdiren Mustafa Sandal ile Emina Jahovic'in arasındaki nafaka çekişmesi sürüyor. Sandal, 2 aylık nafakasını alamadığı gerekçesiyle evine icra memurlarını gönderen eski eşi Emina Jahovic'e, her ay verdiği 15 bin lira olan nafakanın iptali için dava açmıştı. Jahovic, Sandal'ın açtığı 'nafaka iptali' davasına yanıt verdi.

Tarafların çocuklarının velayetinin anne Jahovic'te olduğunun anlatıldığı cevap dilekçesinde "İyi niyet ve dürüstlük kuralına aykırı davranan Sandal, bu davayı açarak kendisini babalıktan da boşandı zannetmektedir. Sandal evli olduğu dönemde almış olduğu tüm gayrimenkulleri annesi Tülin İleri adına tapu ve tescil ettirmiştir. Evliliği devam ettiği dönemde neyi var neyi yoksa annesi ve arkadaşları adına tescil ettirerek bugün kendisini görünürde kılmaya çalıştığı hale gelmiştir. Sandal'ın Türk standartlarının çok üzerinde bir gelire ve birikmiş servete sahip olduğu ortadadır. Dolayısıyla ekonomik güçlük çeken birisinin hiçbir aracının olmaması hayatın olağan akışına aykırıdır" ifadelerine yer verildi. Çubuklu'daki evi evliyken aldıklarını belirten Jahovic, boşandıktan sonra nafaka borcunun ödenmediğini, bu nedenle haksız ve hukuka aykırı davanın reddini istedi.

Jahovic, Mustafa Sandal'ın Türkiye standartlarının çok üzerinde bir gelire ve servete sahip olduğunu dilekçede belirtti.