Emine Ün ve Emre Kınay'ın güzel kızları Duru'ya teklif yağmuru!

Güzel yıldız Emine Ün, Emre Kınay ile evliliklerinden dünyaya gelen kızları Duru'ya teklif yağdığını açıkladı.

Emine Ün ve Emre Kınay'ın güzel kızları Duru'ya teklif yağmuru!

Emine Ün, Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre Ramazan Bayramı'nı Bodrum'da geçirdiklerini söyleyen Emine Ün, "Hem erkek arkadaşım hem de kızım Duru'yla tatil yaptık. Güzeldi" dedi.


Emine Ün ve Emre Kınay'ın güzel kızları Duru'ya teklif yağmuru!

 


Güzel yıldız Emine Ün, "Duru'nun babası Emre Kınay da sizin gibi oyuncu... Kızınız da oyuncu olur mu?" sorusuna, "Kızımın son senesi, üniversiteye gidecek. Yurt dışına üniversite için gidecek. Oyunculuğa sıcak bakmıyor. İyi yapımlardan teklif geldi ama hiç istemedi. Farklı yönde ilerlemek istiyor. Annesi ve babası olarak ne isterse arkasındayız" yanıtını verdi.



Emine Ün ve Emre Kınay'ın güzel kızları Duru'ya teklif yağmuru! - Resim : 2


Yıllardır formunu koruyan Emine Ün, "Sırrı; az yemek. Porsiyonlarıma dikkat ediyorum. Spora da başlamak istiyorum. Günde iki öğün yiyorum. Ara ara küçük atıştırmalık var. Akşam 20.00'dan sonra bir şey yememeye özen gösteriyorum" şeklinde konuştu.


Emine Ün ve Emre Kınay'ın güzel kızları Duru'ya teklif yağmuru! - Resim : 3


Ayk Karakulakyan ile aşk yaşayan ünlü oyuncu muhabirlerin evlilik sorularını, "Çok tatlı ilişkimiz var. Allah nazarlardan korusun, birbirimizi seviyoruz. Nazardan korktuğum için çok dile getirmiyorum. Arada sırada dayanamayıp, sosyal medyada paylaşım yapıyorum. Birbirimize saygılı ve anlayışlı bir ilişkimiz var. Ömür boyu böyle sürsün. Evlilik işi ise kısmet, o yüzden büyük konuşmamak lazım. Önemli olan imza değil. Önemli olan beraber yaşadığın süreçte mutlu olmak" şeklinde cevapladı.