Emrullah Erdinç’ten Eylül Öztürk’e hodri meydan!

Hakkında soruşturma başlatılarak mal varlığına el konulan fenomen Eylül Öztürk, bir süredir kendisiyle ilgili haberler yapan gazeteci Emrullah Erdinç'i hedef almış ve ‘tazminat davası’ ile gözdağı vermişti. Emrullah Erdinç, konu ile ilgili sessizliğini bozdu ve meydan okudu…

Emrullah Erdinç’ten Eylül Öztürk’e hodri meydan!

Engin ve Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından gözler onlarla fotoğraf çektiren fenomenlere çevrilmiş ve hepsi hakkında soruşturma başlatılarak mal varlıklarına el konulmuştu.

Emrullah Erdinç’ten Eylül Öztürk’e hodri meydan!


MedyaRadar'ın haberine göre fenomenler arasında bulunan ve bir süredir yurt dışında yaşayan Eylül Öztürk, hakkındaki birçok iddiada bulunan Emrullah Erdinç'e gözdağı vererek hayatının en büyük tazminat davasını açacağını söylemişti.



Emrullah Erdinç’ten Eylül Öztürk’e hodri meydan! - Resim : 2


Konu ile ilgili sessizliğini bozan Emrullah Erdinç ise meydan okudu.

“GEL KARDEŞİM DEVLETİN ŞEFKATLİ KOLLARINA BIRAK KENDİNİ…”

“Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır” ifadelerini kullanan Emrullah Erdinç, “Hayatınızdan 5 dakika çalacağım” diyerek meydan okudu:

“Eylül Hanım, ben size cevaben bir video çektim zaten ve sorular sordum, cevaplarını alamadım. Merak etmeyin yine cevap vereceğim ama sizi değil izleyenleri önemsediğim için cevap vereceğim.

Madem hukuka bu kadar güveniyorsunuz, devleti bu kadar düşünüyorsunuz bırakın Emrullah Erdinç’i sizi devletin Cumhuriyet Savcısı çağırmış, güvendiğiniz hukuk önünde verin ifadenizi de devleti küçük göstermeyin.

Gel kardeşim devletin şefkatli kollarına bırak kendini. Benimle hesaplaşırsın, ders kitaplarına da koydurursun adımı. Önce ifadeni bir dosyaya koydur, sonra benim adımı istediğin yere koydur.

Devleti ben aciz göstermeye çalışmama, göstermeye tenezzül edenin de her zaman, her kim olursa olsun karşısında olurum. Ve rica ediyorum bana hemen dava açın, peşinde olduğunuz maddi kaybınızı mahkemeler tespit etsin de görelim.

Söyleyeceklerim ve cevabım elbette bu kadar değil. Bunun için bir video yayınlayacağım.”


Emrullah Erdinç’ten Eylül Öztürk’e hodri meydan! - Resim : 3