Entübe edilen Madonna'nın sağlık durumunda yeni gelişme

Dünya turnesi için yoğun bir hazırlık süreci geçiren Madonna, hayranlarını üzdü. 64 yaşındaki şarkıcı, ağır enfeksiyon nedeni ile tedavi altına alındı. Dünya yıldızının entübe edildiği söylendi.

Entübe edilen Madonna'nın sağlık durumunda yeni gelişme

Pop müziğin kraliçesi lakabıyla tanınan 64 yaşındaki Madonna’nın sağlık durumuyla ilgili hayranlarını üzecek yeni açıklamalar geldi.

Entübe edilen Madonna'nın sağlık durumunda yeni gelişme


Sözcü Gazetesi'nin haberine göre
 New York’ta fenalaştıktan sonra ağır bir bakteriyel enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda kalan ve entübe edilen Madonna’nın taburcu edildiği açıklandı. ABD medyası, taburcu edilmesine rağmen Madonna’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu aktardı.

ABD’de magazin haberleriyle tanınan internet sitesi TMZ’ye konuşan kaynaklar Madonna’nın evinde istirahat ettiğini fakat yataktan çıkacak hali olmadığını söyledi. Kaynaklar, “Madonna kendini kontrol edemeden sürekli kusuyor. Yataktan kalkamıyor” dedi.

Bu yıl dünya turnesine çıkmaya hazırlanan Madonna’nın geçen hafta fenalaşmıştı. New York Post’a konuşan yakınları, “Cumartesi günü belirtileri göstermeye başlayınca ilk kez o zaman kusmuştu. Daha sonra bayıldı. Bir noktada bilinci gitti ve en az bir gece hastanede entübe edildi” ifadesini kullandı.

Entübe edilen Madonna'nın sağlık durumunda yeni gelişme - Resim : 2



Madonna’nın dünya turnesi için çok yoğun bir şekilde çalıştığı ve günde 12 saat prova yaptığı öğrenildi.

Turnesine odaklandığı için semptomları göz ardı ettiği belirtilen Madonna’nın bu sebeple doktora gitmediği de belirtildi.