Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez aynı dizide buluşuyor

Türkiye'nin en iyi oyuncularından Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil aynı dizide buluşuyor.

Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez aynı dizide buluşuyor

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Taner Ölmez son olarak Mucize Doktor dizisiyle televizyon seyircisinin karşısına çıkmıştı. Dizinin final yapmasının hemen ardından meslektaşı Ece Ceşmioğlu ile evlenen oyuncunun yeni projesi merak konusu olmuştu. Bu arada baba olacağı ortaya çıkan Ölmez "Alef" dizisinin 2. sezonu 'Alef:Mal-i Hülya' ile anlaştı. 

Başarılı oyuncu May Productions'ın Kapadokya'daki dizi çekimlerinin hemen ardından flaş bir projeyle daha el sıkıştı. Ölmez, 03 Medya'nın Netflix'e çekeceği yeni dizisinde başrol oynayacak.

Dijital projenin diğer bomba başrol oyuncusu ise etkili oyunculuğuyla hafızalarda yer eden Erkan Kolçak Köstendil... İşini çok iyi yapmasının yanı sıra çevresindeki insanlarla kurduğu güçlü iletişimle de kalpleri fetheden Köstendil, O3 Medya'nın yeni oyuncusu oldu.

Türkiye'nin en iyi oyuncularından Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez'i buluşturan dizi ise unutulmaz projelerin yönetmeni Çağan Irmak'ın çekeceği "Yaratılan"... 

Cast çalışmaları devam eden dizinin birinci sezonu 8 bölümden oluşacak ve Netflix'te yayınlanacak. 25 Ocak'ta sete çıkacağı, İstanbul ve Bursa'da çekileceği konuşulan proje Çağan Irmak'ın güçlü kalemi ve güçlü rejisine hayran olan seyirciler tarafından merakla bekleniyor. 

Bugüne kadar kalplere dokunan birçok özel işe imza atan Irmak'ın "Yaratılan" dizisi sıradışı bir dizi olma özelliğini taşıyor.