Eski MÜSİAD genel sekreterine eşinden 'aldatma' davası!

MÜSİAD eski genel sekreteri iş insanı Dr. Eyüp Vural Aydın’a karşı, eşi, ‘aldatma’ davası açtı.

Eski MÜSİAD genel sekreterine eşinden 'aldatma' davası!

HalkTV'den Dinçer Gökçe'nin özel haberine göre kısa adı “KÖİ” olan kamu ve özel sektör ortaklığı ile yapılan projelere ilişkin yurtiçi ve yurt dışında danışmanlık yapan Dr. Aydın’a yönelik dava İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi’nde açıldı.

Anılan davanın açıldığı süreçte davayı açan H. Aydın ile iki çocuğu için de ‘koruma kararı’ verilmesi talebinde bulunuldu.

Dava dilekçesine göre, Dr. Aydın’ın ikinci bir kadınla ilişkisine ilişkin ‘bilgiye’ tesadüf sonucu ulaşıldı.

Buna göre, Aydın çiftinin 16 yaşındaki kızı, babasının bilgisayarında gezindiği sırada çok sayıda dosyaya ulaştı.

Ayrı ayrı klasörler olarak açılmış dosyalarda, baba Aydın’ın, başka bir kadınla cinsel içerikli fotoğraf ve görüntüleri yer alıyordu.

400 fotoğraf ve video bilgisayardaToplamda 400 kadar fotoğraf ve video, Aydın’ın, yabancı uyruklu D. N. isimli bir kadınla aynı otel odasında ve araçta yakın temasının olduğunu gösterdi.

Aydın’ın, D. N. ile olan ilişkisine yönelik ilişkisini ortaya koyan görüntüleri, çiftin kızlarının da izlemek durumunda kaldığı bilgisi dilekçede yer aldı.

‘Eşine şiddet uyguladı’

Koruma talepli dilekçede “Daha önce de çocuklarının önünde eşi müvekkil H.’ye şiddet uygulayan gerek sözlü gerekse de fiili şiddet ile müvekkili yıldırmaya çalışan davalının kendisine açılmış olan davayı öğrenmesi ile birlikte müvekkile ve keza hakkındaki delilleri elde edip annesi ile paylaşmış olması sebebiyle çocuk Z. D'ya karşı şiddet girişimi olacağı açık ve nettir” ifadelerine yer verildi.

Dilekçede, H. Aydın’ın yanı sıra iki çocuğunun da korunması gerektiği kaydedildi.

‘Aramızdaki sorunu çözdük’ mesajı

İki çocuk sahibi çifti arasındaki boşanma davası devam ederken Dr. Aydın, danışmanı aracılığı ile Halktv.com.tr’ye verdiği bilgide “Eşimle aramızdaki sorunu çözdük. Aynı evde yaşamaya devam ediyoruz. Eşim davasını çekti” dedi.

Aydın, davanın çekildiğine dair Halktv.com.tr ile herhangi bir belge paylaşmadı. Halktv.com.tr muhabirinin telefonla ulaştığı H. Aydın’ın avukatı ise herhangi bir açıklama yapmak istemediğini belirtti.

HABERİN GENİŞ AYRINTISINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!..