Evlilik hazırlığında olan Burcu Esmersoy'dan şoke eden açıklama!

Bugünlerde genç sevgilisi Nazım Akmandil ile evlilik hazırlığında olduğu bilinen sunucu Burcu Esmersoy'dan şoke eden bir açıklama geldi.

Evlilik hazırlığında olan Burcu Esmersoy'dan şoke eden açıklama!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, özel hayatıyla ilgili yine samimi bir açıklama yaptı ve geçmiş yıllarda narsist bir sevgilisi olduğunu söyledi.

Evlilik hazırlığında olan Burcu Esmersoy'dan şoke eden açıklama!


Ünlü sunucu, "Benim hayatımda böyle biri vardı. Bir anda sizi tam olarak avucunun içine alıyor ve onun radarına giriyorsunuz. Yaptıkları şeyler ise sizi kötü hissettirmek, yok saymak, onsuz hiçbir şey olduğunuzu düşündürmek, sizi en yaralı olduğunuz yerlerden vurmaya çalışmak. Bunun nasıl olduğunu o dönem anlamıyorsun. Ben kendimi kötü ve suçlu hissetmiştim. Bu insanlar, mobbingin uzmanları aynı zamanda. Ben bunların hepsini yaşadım" dedi.


Evlilik hazırlığında olan Burcu Esmersoy'dan şoke eden açıklama! - Resim : 2


Esmersoy, bu konuda bir tespitte de bulunarak ünlüler dünyasından örnek verip "Hayatlarını uzaktan görebildiğimiz ünlü isimlerin yıldızı, aslında narsist bir ilişki içinde oldukları zaman sönüyor ve ardından içe kapanıyorlar. Kimi ilişki sizi daha parlatır, kimi de daha aşağı çeker. Yıldızı parlayan biri bir ilişkiye girdiğinde ya kayboluyor ya da daha da parlıyor. Ama kişi bu durumu içindeyken çok fazla anlayamıyor. Çünkü o duygusal boşluğu kapatıyor" diye konuştu.


SABAH GAZETESİ'NDEN MERVE YURTYAPAN'IN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!..