Fahriye Evcen: "Karan beni bekler"

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirilen Türk Dünyası'nın Oscar'ı 'Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali', görkemli ödül töreniyle sona erdi. Törene birlikte katılan 'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisinin iki yıldızı Barış Arduç ve Fahriye Evcen, gazetecilerle konuştu.

Fahriye Evcen: "Karan beni bekler"

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre Türk dünyasında kültürel ve sanatsal iş birliğinin arttırılması amacıyla 8-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 'Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali', 13 ülkeden 100'ün üzerinde yapımcı, oyuncu, yönetmen ve sinema profesyonelini İstanbul'da buluşturdu.

İlk bölümü ile seyirci karşısına çıkan 'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisinin iki yıldızı Barış Arduç ve Fahriye Evcen, törene birlikte katıldı.

"ÇOK DUYGULANDIK" 

Basın mensuplarıyla konuşan ve bir hayli keyifli olan ikili, "İçeride çok güzel bir ortam vardı, burada olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Finalde bir belgesel izledik, o yüzden çok duygulandık" dedi.

Türk topluluğunun içeride olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren 34 yaşındaki ünlü oyuncu Barış Arduç, şu şekilde konuştu:

"Türk Cumhuriyetlerinin hep bir arada olması çok mutluluk vericiydi, çok ortak değerlerimiz ve kültürlerimiz var. Biz büyük bir aileyiz."

"MÜSAADENİZLE GİDİYORUM" 

Geceye partneriyle katılan Fahriye Evcen ise, "Burak sette olduğu için geceye katılamadı, ben de müsaadenizle gidiyorum. Malum Karan beni bekler" ifadelerini kullandı.