Farah Zeynep Abdullah'tan muhabire hakaret: "Gerizekalı olduğunu düşünüyorum"

Dün akşam bir ödül töreni çıkışında görüntülenen oyuncu Farah Zeynep Abdullah, muhabirlerle gerilim yaşadı.

Farah Zeynep Abdullah'tan muhabire hakaret: "Gerizekalı olduğunu düşünüyorum"

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre geçtiğimiz yıla 'Bergen' filmiyle damga vuran Farah Zeynep Abdullah, dün gittiği bir ödül töreni çıkışında objektiflere yansıdı.

Sabah çok erken seti olduğu için muhabirlerden izin isteyen Abdullah, dar merdivenden ötürü muhabirlerden kendisine yol vermesini isteyerek "Siz bence geçin, bizde normal geçelim. Geçer misin kardeşim? Rica ederim. İnsanca konuşmaktan neden anlamıyorsunuz?" dedi.

Hızını alamayıp sosyal medya hesabından açıklamalarına devam eden oyuncu, "Sabah setim var. O yüzden aceleyle çıktım. Çıkarken dar merdivenlerde sevgili magazin kameraları durdurmaya çalıştılar bizi. Bana o soruyu fütursuzca, inanılmaz müthiş bir cahil cesaretiyle bağırarak sormaya cesaret eden tipin adını bile bilmiyorum. O yüzden hakaret de etmiyorum, hedef de göstermiyorum. Ama bir gerizekalı ve beyinsiz olduğunu düşünüyorum. Çok dokundu. Ulan, hepimiz beraber yaşadık. Bu ülkede yaşıyoruz, görüyoruz ve üzülüyoruz. Aklım almıyor bu kadar art niyeti." ifadelerini kullandı.

Bircan Bali ise muhabir Mustafa Ağdağ'ın, Abdullah'a laiklikle attığı bir tweeti sorduğunu, 'Bu tweeti bu konuyla ilgili dikkat çekmek için mi yaptınız?' dediğini söyleyerek, "Bu doğru değil mi? Bu tweeti neden attın o zaman? Bu konuyla ilgili dikkat çekmek mi istediniz? Bu konudan muzdaripsiniz, bu konuya parmak mı basmak istediniz demek istiyor. Bunu söyleyen birine; sırf bunu sordu diye beyinsiz, gerizekalı ve cahil dedin. Bunların hepsi ceza kanununda hakaret. Ben Mustafa'nın yerinde olsam bu hanıma dava açarım... Çıkışta magazin muhabirleri karşıladı diyor. Kim bekleyecekti? Kim karşılayacaktı? Bu sözlerin için özür dileyeceksin" şeklinde konuştu.

Programda verilen bilgiye göre oyuncunun menajeri Farah Zeynep Abdullah adına özür dileyerek, 'Neden böyle bir şey yaptığını anlamadık' ifadelerini kullandı.