Fenerbahçe gecesi renkli anlara sahne oldu

Son olarak "Kısmet" dizisiyle seyirci karşısına çıkan Özge Özacar, taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin özel gecesinde sunuculuk yaptı.

Fenerbahçe gecesi renkli anlara sahne oldu

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kuruçeşme Divan‘da gerçekleşen basına kapalı Fenerbahçe Spor Kulübünün sponsorlarına özel davetini ünlü oyuncu Özge Özacar sundu.

Kalbindeki Fenerbahçe aşkından bahseden Özacar “2011 senesi 14 Şubat’ında daha 16 yaşındayken sarı lacivert sevdamızla, Fenerbahçe’mizle buluştum. O gün bugündür sarı lacivertimiz için her daim tribündeyim. Kıymetli iş ortaklarımız için organize edilen bu özel geceyi sunmak söz konusu olduğunda duyduğum heyecanın, gururun ve mutluluğun benim için tarifi yok. Saygıdeğer başkanımız Sayın Ali Koç başta olmak üzere Fenerbahçe’mizin kıymetli yönetim kurulu üyelerine; bu kıymetli geceye en güzel şekilde hazırlanmak için canla başla çalıştığımız Fenerbahçe Spor Klübü ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fenerbahçe yeni sezona ‘Birlikte merhaba’ dedikleri geceye Başkan Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Yönetim Kurulu Üyeleri ile klüp profesyonelleri katıldı.

Kulübün yanında olan iş ortakları ‘Birlikte Varız’ diyerek bir araya geldikleri bu özel ve anlamlı gecede şube sorumluları, antrenörleri ve sporcuları da yer aldı.

Plaketler dağıtıldıktan sonsa Özge Özacar ve Başkan Ali Koç sahneyi Hande Yener’e bıraktı.

Gece Hande Yener’in müthiş performansı ve sahneye davet ettiği Özge Özacar’ın düetiyle son buldu.


Fenerbahçe gecesi renkli anlara sahne oldu