Fenomen Özlem Öz: "Altınlarım sahte"

Lüks yaşam tarzlarını sosyal medyada sergileyen Tayyar-Özlem Öz çifti hakkında çok sayıda iddia çıktı. Güzellik merkezi işleten ve kozmetik malzeme ticareti yapan Özlem Öz, altınlarının sahte olduğunu söyledi.

Fenomen Özlem Öz: "Altınlarım sahte"

Dilan-Engin Polat’ın çeşitli suçlamalarla tutuklanmasının ardından, gözler zengin hayatlarını abartılı şekilde paylaşan diğer fenomenlere çevrildi.

Bunlarda biri de Tayyar-Özlem Öz çifti…

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Ortopedist Dr. Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz’ün satışını yaptığı kozmetik ve takviye gıda gibi malzemelerin sağlıksız üretildiği iddiası var. Hatta tarihi geçmiş ürünlere yeni etiketler yapıştırarak piyasaya sürdükleri belirtiliyor.

“Fabrikalarımız var” diyen çiftin fason firmalara üretim yaptırdıkları da söyleniyor.


 

“ALTINLARIM İMİTASYON”

Güzellik merkezi sahibi Özlem Öz gündem olmalarının ardından dün Instagram hesabından “Ne kadar çok merak eden olmuş sahte imitasyon altınlarımı” notuyla paylaştığı videoda, “Size altınları sakladığım yeri göstereceğim. Evdeki kasamız arkadaşlar. Altın olduğu için arkadaşlar arada bir stres atmak için sıkıyoruz. Kusura bakmayın paylaştığım için, utanıyorum kendimden. Ama bir yerde de göstermek lazım” ifadelerini kullandı.


Fenomen Özlem Öz: "Altınlarım sahte"