Feyza Aktan: "Oğlum için hukuk mücadelesi veriyorum"

Özcan Deniz’in, eski eşi Feyza Aktan’a açtığı velayet davasının ilk celsesi İstanbul Aile Mahkemesi’nde görüldü. Aktan “Oğlum için hukuk savaşı veriyorum. Sabırsızlıkla sürecin bitmesini bekliyorum” dedi.

Feyza Aktan: "Oğlum için hukuk mücadelesi veriyorum"

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre ünlü sanatçı Özcan Deniz'in oğlunun velayeti için eski eşi Feyza Aktan'a açtığı davanın ilk celsesi bugün İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü.

Feyza Aktan ve avukatlarının katıldığı, Deniz'in yer almadığı duruşmanın sonunda Aktan bir açıklamada bulundu. Aktan, oğlu için hukuk mücadelesi içinde olduğunu, sabırsızlıkla sürecin sonlanmasını beklediğini söyledi.

Feyza Aktan, iki yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı, çocuğunun babası Özcan Deniz hakkında, zincirleme şekilde kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, hakaret ve tehdit suçlarından, Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz hakkında da, konut dokunulmazlığının ihlali, zincirleme şekilde yaralama, hakaret ve devletin kurum ve organlarını aşağılama suçlarından şikayetçi olmuştu.

'KİMSENİN KARİYERİYLE BİR DERDİ YOK'

Feyza Aktan daha önce yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Karşı tarafın bana açmış olduğu bir velayet davası var. Bundan sebeptir ki her anne gibi evladımın benden alınmaması için vermiş olduğum bir hukuk mücadelesinin içerisindeyim. Lanse edildiği gibi kimsenin kariyeriyle bugüne kadar bir derdim olmadı. Bu saatten sonra da asla olamaz."