Feyza Altun’un gözaltı sürecine dair ‘rakı’ detayı

Sosyal medya hesabından küfürlü şeriat karşıtı bir paylaşım yaptıktan sonra hakkında soruşturma başlatılan Feyza Altun gözaltına alınmıştı. Fatih Altaylı avukat Feyza Altun ile konuşmasını aktardı ve ‘rakı’ detayını paylaştı.

Feyza Altun’un gözaltı sürecine dair ‘rakı’ detayı

MedyaRadar'ın haberine göre Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan soruşturma başlatılan, ardından da tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen Avukat Feyza Altun, hakimlikteki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hakimlik, Feyza Altun'un "yurt dışına çıkış yasağı" ve "haftada 2 gün karakola imza atma" şartını içeren adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakılmasına karar verdi.

Fatih Altaylı programında Feyza Altun ile konuşmasını aktarırken ilginç bir detayı da anlattı:

"BENİM GİBİ MİNİCİK BİR KADIN İÇİN..."

"Kapı çalmış açtım dedi kapıda 15 polis bir savcı vardı dedi. Sosyal medyadan tutuklandığım gözaltına alındığım yolunda haberler vardı ama ben o sırada evde oturuyordum yani sosyal medyada bu haberler yayılırken benim evde olan biten bir şey yoktu dedi. Buyurun demiş hepsini içeri almış polislerin... Savcı beye demiş ki o kadar kalabalığa gerek yok bir yere kaçacak halim de yok niçin devletin imkanlarını benim gibi minicik kadın için bu kadar seferber ettiniz?" diyen Fatih Altaylı konuşmasının devamında ise şu detayları aktardı:

"Ne gerekiyorsa yapın çekinmeyin demiş... Ben bir 5 dakika izin istedim diyor kendime diyor bir rakı koydum oturdum onlar diyor görevini yaparken ben de bir kadeh rakı içtim. Sonra da gözaltına alıp ifadeye götürmüşler..."