Filenin Efeleri, Parolapara’nın yeni reklam filmine konuk oldu

Yerli finansal teknoloji şirketi Parolapara, yeni reklam filminde ana sponsoru olduğu Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın oyuncularını ağırladı.

Filenin Efeleri, Parolapara’nın yeni reklam filmine konuk oldu

Entegre finansal çözümler sunan marka, 15 Ocak itibarıyla hem televizyon ekranlarında hem de tüm dijital platformlarda yayımlamaya başladığı yeni reklam filminde, hizmetlerini eğlenceli bir dille anlatırken Filenin Efeleri’nin başarısına da dikkat çekiyor.



Filenin Efeleri, Parolapara’nın yeni reklam filmine konuk oldu


Yerli şirketler, spor dünyasıyla iş birliği yapmaya devam ediyor. Son olarak finansal teknoloji şirketi Parolapara, 15 Ocak itibarıyla hem televizyon ekranlarında hem de tüm dijital platformlarda yayımlamaya başladığı yeni reklam filminde, ana sponsoru olduğu Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın oyuncularını ağırladı. Reklamın lansmanı ise 15 Ocak’ta yapıldı.



Filenin Efeleri, Parolapara’nın yeni reklam filmine konuk oldu - Resim : 2


Hem son kullanıcıya hem de işletmelere entegre finansal çözümler sunan marka, bu sayede hizmetlerini kullanıcı adaylarına eğlenceli bir dille aktarırken Filenin Efeleri’nin başarısını da vurgulamayı hedefliyor.

“SAHADA KAZANMAYI VAAT EDİYOR”

Parolapara Genel Müdürü Fatih Çelik; ‘Parola Kazanmak’ sloganıyla her sahada kazandırmayı vaat ettiklerinin altını çizdi. Reklam filminin prodüksiyonunu ödüllü reklam filmiyle tanınan Yapar İstanbul üstlenirken yönetmen koltuğuna da Mehmet Güney oturdu. Oyuncular arasında ise Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’ndan Hasan Yeşilbudak, Vahit Emre Savaş, Kaan Gürbüz, Murat Yenipazar’ın yanı sıra Dick Kooy, Yiğit Gülmezoğlu, Drazen Luburic gibi isimler bulunuyor.

“REKLAM FİLMİNDE 7 OYUNCU YER ALDI”

Lansmanda konuşan Parolapara Genel Müdürü Fatih Çelik, “Parolapara olarak 2020’de kurulan bir şirketiz. Finansal teknoloji alanında faaliyette bulunuyoruz. 2023-2024 sezonu için Fenerbahçe Erkek Voleybol takımı ile isim sponsorluğu anlaşmamız kapsamında reklam filmi çekimi gerçekleştirdik. Hem voleybolu desteklemek adına hem de finansal teknoloji alanında yenilikler getirecek olan firmamızın bir lansmanı olarak bu reklam çekimini gerçekleştirdik. Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımımızın 7 oyuncusu reklam filminde rol aldı” açıklaması yaptı.

“SPORA DESTEĞİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

Fatih Çelik, “Biz sporu ve sporcuyu desteklemek niyetimizi zaten bu sponsorluk anlaşması imza töreninde dile getirmiştik. Reklam filmimizi gerek ulusal kanallarda, gerek tematik kanallarda gerekse de sosyal medyada yayınlamayı planlıyoruz. Aslında ben de eski voleybolcuyum. Uzun süreler yarı profesyonel diyebileceğimiz seviyede voleybol oynadım. Spora desteğimizi yönetim olarak devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda farklı branşlar ile farklı sponsorluk kapsamları olabilir” dedi.


Filenin Efeleri, Parolapara’nın yeni reklam filmine konuk oldu - Resim : 3


“İBAN HİZMETİ SUNARAK KOLAY BİR ŞEKİLDE PARA TRANSFERİ YAPMALARINI SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUZ”

Parolapara hizmetlerinden ve bu yılki hedeflerinden bahseden Fatih Çelik şunları söyledi:

“Aslında finansal teknoloji firmasıyız ve müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerde de teknolojiyi öne çıkarma noktasında işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu yıla yönelik planlarımız arasında; öncelikle TCMB FAST sistemine entegre olarak cüzdan tarafında müşterilerimize IBAN hizmeti sunarak kolay bir şekilde para transferi yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca yazılım ekibimiz In House, yazılımımızı ve kadromuzu kendimiz geliştiriyoruz. Teknolojik altyapımızı da günden güne geliştiriyoruz.



Filenin Efeleri, Parolapara’nın yeni reklam filmine konuk oldu - Resim : 4


Bu kapsamda 2024’te AR-GE merkezi kurma gibi bir hedefimiz var. Bu sayede hem istihdama katkıda bulunacağız hem kendi yazılımımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Türkiye'de dijital bankacılık kullanımı çok yaygındır. Türk tüketicileri özellikle finans alanında dijital bankacılığı çok benimsedi. Ödemeler tarafında; mobil ödeme, kartlı ödeme günden güne artmakta bu noktada da sunduğumuz pos hizmetleri ve cüzdan hizmetleriyle tüketicilerimizin mobil cihazlarıyla evlerinin rahatlığında 7-24 işlem yapmasına imkan sağlayacağız.”

“FATURA TAKİBİ, TAKSİTLİ SATIŞ SEÇENEĞİ, ÖDEME TALİMATI VE NAKİT İADE SEÇENEKLERİMİZLE YANINIZDAYIZ”

Parolapara Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gözde Soylu ise “Hepinizin bildiği üzere, finansal teknolojilerin günlük hayattaki etkisi her geçen gün giderek artıyor. Bu noktada da dijital ödemeler, blockchain teknolojisi ve yapay zeka gibi konular, günlük hayatımızda hızla yerini alıyor. Parolapara olarak dijital ödeme yöntemlerinde verdiğimiz hizmetler de müşterilerimize daha iyi hizmet sunma yolundaki kararlılığımızı yansıtıyor. Bu nedenle de markamız, hız, güvenlik ve kullanıcı dostu çözümler gerektiğinin farkında olarak çalışmalar yürütüyor.

Parolapara olarak hem B2B hem de B2C alanlarında hizmet veriyor ve entegre çözümler sunuyoruz.


Filenin Efeleri, Parolapara’nın yeni reklam filmine konuk oldu - Resim : 5


ParolaLink ve ParolaPos başta olmak üzere fatura takibi, taksitli satış seçeneği, ödeme talimatı ve nakit iade seçeneklerimiz ile müşterilerimizin her daim yanında olmak adına hizmetler sağlıyoruz. Markamızın geleceğine dair umut dolu ve oldukça vizyoner bir bakış açısına sahibiz. Kullanıcılarımıza sunduğumuz yenilikçi çözümlerle, finansal alanda fark yaratmak için çalışacağız. Sadece finansal teknoloji alanında hizmet veren ödeme kuruluşu olmanın ötesinde; müşteri odaklı, güvenilir ve teknolojiyle entegre bir marka olmak birincil önceliğimiz”
şeklinde konuştu.

DHA