Friends'in oyuncularından yürek burkan Matthew Perry açıklaması

'Friends'in ünlü oyuncusu Matthew Perry'nin hayatını kaybetmesinin ardından dizideki rol arkadaşları ortak bir açıklamada bulundu.

Friends'in oyuncularından yürek burkan Matthew Perry açıklaması

Akşam Gazetesi'nin haberine göre ünlü oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti.

ABD basını Matthew Perry'nin evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.

Perry'nin ölüm nedeninin boğulma olduğu öne sürülmüştü.

Matthew Perry'nin sosyal medya hesabındaki son gönderisinde de jakuzide çekilmiş bir fotoğrafını yayımladığı ve altına "Oh, etrafta dönen ılık su seni iyi hissettiriyor mu?" notunu düştüğü görüldü.


Friends'in oyuncularından yürek burkan Matthew Perry açıklaması


ABD basınında yer alan haberlere göre, cumartesi günü saat 16.00'da eve döndüğünde ünlü oyuncuyu jakuzide tepkisiz bir şekilde bulan asistanı acil yardım çağırdı.



Friends'in oyuncularından yürek burkan Matthew Perry açıklaması - Resim : 2


911 ekipleri 16.07'de yıldızın kalp krizi geçirdiğine dair çağrı aldı ve olay yerine vardıklarında Perry'yi jakuzisinde ölü buldu.

Friends'in oyuncularından yürek burkan Matthew Perry açıklaması - Resim : 3


Yakın dostlarını kaybeden 'Friends' oyuncuları, 'People'a yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte..."