Furkan Andıç sevenlerini üzdü

Başrollerini Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt gibi ünlü isimlerin paylaştığı TRT1’in Kara Tahta’nın çekimlerine geçtiğimiz gün sağlık molası verilmişti.

Furkan Andıç sevenlerini üzdü

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Edirne’de çekilen dizinin aksiyon sahnesinde talihsiz bir kaza sonucu sağ bacağının menisküsü yırtılan Furkan Andıç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından hastaneye kaldırılmıştı.

Doktorların 10 gün istirahat etmesini uygun gördüğü ünlü oyuncu, Edirne 1. Sultan Murat Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk tedavisinin ardından İstanbul’a getirildi. İstanbul’da bulunan özel bir hastanede tedavisine devam edilen Andıç, burada ameliyata alındı.

Yaklaşık 3 saat süren bir operasyon geçiren yakışıklı oyuncuyu yapımcı Süreyya Yaşar Önal ve yönetmen Ender Mıhlar hastanede ziyaret etti.

Yapımcı Önal, sosyal medya hesabından paylaştığı kareye; “Oyuncumuz Sevgili Furkan Andıç’ın sakatlanması ekip olarak bizi ve tüm sevenlerini üzdü. İnşallah en kısa zamanda iyileşip aramıza ve setine dönecek. Geçmiş olsun Furkan…” notunu düştü.

Furkan Andıç’ın evinde istirahat ettiği öğrenildi.

Sacitaslan.com olarak acil şifalar dileriz...