Gamze Erçel ve Caner Yıldırım kimsesiz kalan bir bebeğe aile olacak

6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki depremle başta Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır olmak üzere 10 kent yıkıma uğradı.

Gamze Erçel ve Caner Yıldırım kimsesiz kalan bir bebeğe aile olacak

Ünlüler dünyası da hem sosyal medya hesaplarından yapılan çağrılara destek verirken, hem de yıkıcı depremden etkilenen 10 il için maddi yardımda bulunuyor.

Herkesi duygulandıran yeni bir hamle de Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım'dan geldi.

Yakışıklı isim, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak; depremde kimsesiz kalan bir bebeğe aile olmak için başvuru yaptıklarını duyurdu.

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na yaptıkları başvuruyu gösteren Caner Yıldırım, şu açıklamayı yaptı: "Biz eşimle böyle bir şeye karar verdik. Bir bebeğin ailesi olmak için başvuru yaptık. Zor bir süreç olacak, uzun sürecek. Yarın hemen cevap gelmeyecek. Ama yapmaya karar verdik ve eğer uygun görülürsek en iyi şekilde yapacağız."


Gamze Erçel ve Caner Yıldırım kimsesiz kalan bir bebeğe aile olacak


"Lütfen enerjinizi, motivasyonunuzu diri tutmak için ani yüklemeler yapmayın" diyen Yıldırım, "Hayattakileri yaşatmamız için on gün sonra da aynı motivasyona ihtiyacımız olacak" ifadelerini kullandı.



Gamze Erçel ve Caner Yıldırım kimsesiz kalan bir bebeğe aile olacak - Resim : 2


Sözlerine, "İnsanların barınması için kira yardımlarına ihtiyaç olacak, çocuklar için desteğe ihtiyaç olacak" şeklinde devam eden Caner Yıldırım; şöyle yazdı:

"Kimseye kızmayın 'Sen niye bir şey yapmıyorsun' diye. Onların da bir planı vardır."