Gamze Sakallıoğlu cinayetinde gözaltına alınan anne ve baba tutuklandı

Show TV ekranlarında yayınlanan "Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme"de Türkiye’nin konuştuğu Gamze Sakallıoğlu cinayetinde şok bir gelişme yaşandı. Canlı yayında gözaltına alınan Anne Turcen ve baba Mehmet Halil 'kasten adam öldürmek'ten tutuklandı.

Gamze Sakallıoğlu cinayetinde gözaltına alınan anne ve baba tutuklandı

Habertürk'ün haberine göre 24 Ocak’ta Bodrum Mazı Köyü’nde ailesi ile birlikte yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu yatağında ölü olarak bulunmuştu.

Mefar Sakallıoğlu, 1 Haziran’da kardeşinin katilini bulmak için Didem Arslan Yılmaz’a başvurmuştu.

100. YAYINDA GÖZALTI!

Didem Arslan Yılmaz’a ulaşan gizli tanığın ifadesi operasyonu başlattı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı ve soruşturma savcısının verdiği talimat ile Bodrum’da Gamze Sakallıoğlu Operasyonu yapıldı. Anne Turcen ve baba Mehmet Halil Sakallıoğlu, "Didem Aslan Yılmaz’la Vazgeçme" programında, ailenin diğer üyelerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi ise Bodrum’da Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İKİ GÜN SORGULANDILAR!

Turcen ve Mehmet Halil Sakallıoğlu jandarmada süren iki günlük sorgunun ardından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildiler.

Soruşturma savcısı tarafından tek tek ifadeleri alınan anne ve baba, tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi ve nöbetçi mahkeme anne Turcen ve baba Mehmet Halil Sakallıoğlu’nun “kasten öldürme” suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Anne Turcen, Muğla Kapalı Cezaevi’ne gönderilirken baba Mehmet Halil Bodrum S Tipi Cezaevi’ne gönderildi.