Garanti BBVA’nın bahar konserleri başlıyor

Garanti BBVA’nın geleneksel bahar konserleri mart ayında başlıyor. Mayıs sonuna kadar devam edecek konser programı, caz, alternatif rock ve pop müziğin sevilen isimlerini müzikseverlerle bir araya getiriyor.

Garanti BBVA’nın bahar konserleri başlıyor

Bahar konserleri kapsamında Cansu Nihal Akarsu & Erdem Özkan ‘A Night of Duets’ ile 2 Mart’ta, Pinhani 23 Mart, Yedinci Ev ise 12 Nisan’da sahne alacak. Amerikalı müzisyen Emma Ruth Rundle 11 Mayıs’ta, 24-25 Mayıs’ta Still Corners, Puma Blue ise serinin son konserinde 29 Mayıs’ta dinleyicilerle buluşacak.

EN İYİ CAZ ŞARKILARIYLA DÜET GECESİ

Caz tarihinin önemli isimlerinin eserlerini, güçlü sesi ve yorumuyla Cansu Nihal Akarsu ile Erdem Özkan seslendirecek. Müzikseverlerin beğeniyle takip ettiği ikilinin ‘A Night of Duets’ performansı, 2 Mart’ta gerçekleşecek. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartları ile yüzde 20 indirimli satın alınabilecek.

ALTERNATİF ROCK MÜZİK GRUBU PİNHANİ SAHNEDE

2004’ten bu yana süren müzik yolculuğunu geçtiğimiz yıl ‘Hayali’ isimli albümüyle taçlandıran Pinhani, 23 Mart’ta sahne alacak. ‘Kavak Yelleri’ dizisinin müziklerini yapmasıyla Türk rock müziği takipçileri tarafından tanınan grup, Sinan Kaynakçı, Hami Ünlü, Selim Aydın ve Eray Polat ile bahar konserleri serisinde sahnede olacak. Etkinlik biletleri Garanti BBVA kredi kartları ile yüzde 20 indirimli satın alınabilecek.

YEDİNCİ EV, 12 NİSAN’DA SAHNE ALACAK

Vokalde ve elektrik gitarda Birkan Nasuhoğlu, bas gitarda Hazar Aşçı ve davulda Turgay Gülaydın'ın 2011 senesinde bir araya gelmesiyle kurulan alternatif rock grubu Yedinci Ev, Garanti BBVA Bahar Konserleri kapsamında 12 Nisan’da sahne alacak. ‘Anlat Ona’, ‘Sevsene Beni’, “Eninde Sonunda’ isimli şarkılarıyla bilinen grup, sevenleriyle buluşacak. Etkinlik biletleri Garanti BBVA kredi kartları ile yüzde 20 indirimli satın alınabilecek.

POST-ROCK SEVENLER İÇİN EMMA RUTH RUNDLE SAHNE ALACAK

Amerikalı post-rock grubu Red Sparowes’un üyesi Emma Ruth Rundle, solo performansını sergilemek için ilk kez Türkiye'ye geliyor. Gruptan bağımsız beş albümü bulunan ve söz yazarı da olan Rundle, 2022’de ‘Dowsing Voice’ isimli albümüyle dikkatleri üzerine çekti. Folk ve post-rock sevenler için çarpıcı bir isim olan Emma Ruth Rundle, 11 Mayıs’ta konser verecek. Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartları ile yüzde 20 indirimli satın alınabilecek.

İKİ GÜN STILL CORNERS HEYECANI

2007’de kurulan dream pop grubu Still Corners, 24-25 Mayıs’ta sevenleriyle bir araya gelecek. ‘Endless Summer’ parçasıyla müzikseverler tarafından hatırlanan grup, dinlendirici müziği ve vokaliyle mayıs ayında arka arkaya iki gün seyircileri büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak. Konserde; Garanti BBVA kredi kartlarıyla bilet satın alan ilk 100 kişi, yüzde 50 indirimden de yararlanacak.

BAHAR KONSERLERİNİN SON SAHNESİNDE PUMA BLUE

Cazdan beslenen İngiliz müzisyen Puma Blue, melankoliyle harmanlanan dumanlı sesiyle bahar konserlerinin son ayağında sahne alacak. ‘Just A Phase’, ‘Moon Undah Water’ ve ‘Lust’ şarkılarıyla geniş kitlelere adını duyuran müzisyen, 29 Mayıs’ta Türkiye’de ilk kez sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.


Garanti BBVA’nın bahar konserleri başlıyor


Konser biletleri Garanti BBVA kredi kartları ile yüzde 20 indirimli satın alınabilecek.

DHA