'Gelin' dizisinin başrol oyuncularından çarpıcı açıklamalar

Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen "Gelin" dizisinin başrol oyuncuları Cenay Türksever ve Talya Çelebi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Gelin' dizisinin başrol oyuncularından çarpıcı açıklamalar

Cenay Türksever ve Talya Çelebi; Kanal 7'nin YouTube kanalına özel açıklamalarda bulundu.

Gündelik hayatında neşesi ve enerjisiyle dikkat çeken yakışıklı oyuncu Cenay Türksever, dizide oldukça sert bir karakter olan "Cihan Develioğlu"nu canlandırmasının sorulması üzerine "Cihan'ı hayal dünyamda canlandırdığımda bu adamın neden bu kadar sert olduğunu düşündüm... Cihan'ın yaşadığı travmalara rağmen ailesine sahip çıkması çok hoşuma gitti. Çünkü benim için de aile çok önemlidir. Baktığım yerden bu karakter bana çok sıcak ve samimi geldi. Cihan'ın kendisinin diktiği çok yaraları var. Kimseye göstermediği yaralarını yavaş yavaş Hançer'e gösteriyor. Cihan'ın merhametli yanını seviyorum." yanıtını verdi.


'Gelin' dizisinin başrol oyuncularından çarpıcı açıklamalar


Talya Çelebi ise "Hançer'i ilk okuduğumda beni çok etkiledi. Çok cesaretli bir kız. Arkasında yaslanabileceği kimse olmamasına rağmen çok cesaretli bir kız. Kendi bildiği, o an doğru bulduğu ne varsa sonuna kadar gidiyor. Ağabeyine çok düşkün. Onun mutlu olması için elinden geleni yapıyor. Ben Hançer'i canlandırmayı çok seviyorum. Bence bazı yönleriyle bana da benziyor. Kendi derdine ve hayatına odaklı bir kız. Kendi bildiğini tüm cesaretiyle yapan bir kız." ifadelerini kullandı.


'Gelin' dizisinin başrol oyuncularından çarpıcı açıklamalar - Resim : 2


Dizi setinde oldukça uyumlu çalıştıklarını söyleyen genç oyuncular birbirlerini dengelediklerini ifade etti.


 'Gelin' dizisinin başrol oyuncularından çarpıcı açıklamalar - Resim : 3


Dizide 'Mukadder Develioğlu' isimli otoriter bir anneyi canlandıran usta oyuncu Betigül Ceylan da performansıyla izleyicileri hayran bırakıyor...



'Gelin' dizisinin başrol oyuncularından çarpıcı açıklamalar - Resim : 4


Sosyal medyada Ceylan için "Gözlerini konuşturan oyuncu" yorumları yapılıyor.