Gisele Bündchen'den eski kocasıyla görüntülenen Irina Shayk için olay sözler

Dünyaca ünlü top model Gisele Bündchen, eski eşi Tom Brady'nin meslektaşı Irına Shayk ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından ilk kez konuştu.

Gisele Bündchen'den eski kocasıyla görüntülenen Irina Shayk için olay sözler

Rus model Irina Shayk'ın Tom Brady ile Joe Nahmad - Madison Headrick'in düğününde yakınlaştığı öne sürüldü. Haziran ayında gerçekleşen düğün sonrası Shayk iddiaları reddetti.

Irina Shayk'a yakın kaynaklar, "Irina, bütün hafta sonu Tom'u takip etti. Kendini resmen Tom'un üstüne atıyordu" demişti. Aynı kaynaklar, Tom Brady'nin Rus modelle ilgilenmediğini ve sadece arkadaş olduklarını söylediğini iddia etmişti.


Gisele Bündchen'den eski kocasıyla görüntülenen Irina Shayk için olay sözler

"YALAN" AÇIKLAMASI

Çıkan haberlerin ardından Irina Shayk'ın menajerlik şirketi, "Bu hikâye tamamıyla yalan. Bu söylenenler, düğün töreninin tamamen kötü niyetli ve kurgusal bir anlatımı" açıklamasını yaptı.

Gisele Bündchen'den eski kocasıyla görüntülenen Irina Shayk için olay sözler - Resim : 2

AŞK BELGELENDİ

Bütün bu açıklamalara rağmen Irina Shayk (37) ile Tom Brady'nin (45) aşkı geçtiğimiz ay belgelendi. Shayk, Brady'nin Los Angeles'taki evinden çıkarken görüntülendi.



Gisele Bündchen'den eski kocasıyla görüntülenen Irina Shayk için olay sözler - Resim : 3


Sürpriz aşk sonrası Tom Brady'nin eski eşi Brezilyalı model Gisele Bündchen bir açıklama yaptı. Bündchen, "Ayrılıklar asla kolay değil, özellikle de yolun her adımında spekülasyon yapan koca bir medya varken… Ne kadar zorlu olursa olsun her durumun bize öğretecek bir şeyi olduğuna ve büyümemiz için gerçekleştiğine her zaman güvenmişimdir" dedi.



Gisele Bündchen'den eski kocasıyla görüntülenen Irina Shayk için olay sözler - Resim : 4


Tom Brady ile evliliğinden, 13 yaşında Benjamin isimli bir oğlu ve 11 yaşında Vivian Lake isimli bir kızı olan Bündchen, olumsuzluklara odaklanmak yerine dikkatini çocuklarına, sağlığına, projelerine ve hayallerine kaydırdığını söyledi.