'Görevimiz Tehlike' çekimlerini iptal ettirdiği iddia edilen halıcı çark etti

"Görevimiz Tehlike" filminden görüntüler sosyal medyada paylaşılmış ve Tom Cruise'un filminin İstanbul sahnelerinin iptal edildiği iddia edilmişti. "Görevimiz Tehlike" filmindeki o sahneleri yayan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

'Görevimiz Tehlike' çekimlerini iptal ettirdiği iddia edilen halıcı çark etti

Tom Cruise'un başrolde oynadığı "Görevimiz Tehlike" filminin yeni serisinin bazı sahneleri İstanbul'da çekilecekti. Fakat çekimlerin yapıldığı Kapalıçarşı'daki esnaf, filmden görüntüleri yayınca "Görevimiz Tehlike" filminin yönetmeninin, İstanbul'daki çekimleri iptal ettiği öne sürüldü.

Çıkan bu haberler sonrası Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy konuyla ilgili olarak, "Biri densizlik yaptı diye o işler hemen iptal olmaz. Densizlik yapanlar kendilerini düzeltirse, bu işler daha rahat yürür" açıklamasında bulunmuştu.

ÇARK ETTİ

Sabah Gazetesi'nde görüntüleri yayan kişi, 'İşgüzar esnaf' başlığıyla manşet bir haber yapıldı. Söz konusu kişinin, ünlü isimlere de halı satan Hakan Evin olduğu ve evinde otururken dükkanındaki kamera görüntülerini izleyip sosyal medyada paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.


'Görevimiz Tehlike' çekimlerini iptal ettirdiği iddia edilen halıcı çark etti


Sabah Gazetesi'nden İlker Gezici'ye konuşan Evin, "Görüntüleri sosyal medyadan arkadaşlarına gönderen kişi ben değilim, çalışanım" açıklamasında bulundu. Ancak aradan geçen üç gün sonrasında o esnaf bu kez de, "Görüntüyü çekip bana gönderen başka bir esnaf arkadaşımız. Benim dükkânımın kameraları değil" dedi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..