Güzel oyuncu Gazze’yi desteklediği için kadrodan çıkarıldı

Meksikalı aktris ve şarkıcı Melissa Barrera, İsrail'in haftalardır devam eden şiddetine tepki gösterdiği için Hollywood’da tepki çekti.

Güzel oyuncu Gazze’yi desteklediği için kadrodan çıkarıldı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 33 yaşındaki oyuncunun, sosyal medyada İsrail-Hamas savaşıyla ilgili yorumları nedeniyle “Çığlık VII”den kovulduğu bildirildi.

Kaynakların Deadline’a verdiği bilgiye göre, Barrera, “Yahudi karşıtı olarak algılanan Instagram hikayeleri” nedeniyle Spyglass Media prodüksiyonundan çıkarıldı.

Aktris geçen ay çatışmayla ilgili paylaşımlar yapmaya başladı ve Instagram hikayesinde Meksika bayrağı logosunun yanında “Ben de sömürgeleştirilmiş bir ülkeden geliyorum. Filistin özgür olacak. Bizi gömmeye çalıştılar, tohum olduğumuzu bilmiyorlardı” diye yazdı.

Başka bir gönderisinde de, “Gazze şu anda bir toplama kampı gibi muamele görüyor. Gidecek yer yok, elektrik yok, su yok, herkesi bir köşeye sıkıştırılmış… İnsanlar tarihimizden hiçbir şey öğrenmedi. Ve tıpkı tarihimizde olduğu gibi insanlar olup biteni hâlâ sessizce izliyor. Bu soykırım ve etnik temizliktir.” diye yazdı.

GREV NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Barrera, yeniden çekilen 2022 yapımı “Çığlık” filminde Jenna Ortega, Neve Campbell ve Courtney Cox’la birlikte yer aldı ve bu yılki “Çığlık VI”da da Sam Carpenter’ı canlandırdı.

Ünlü oyuncunun korku serisindeki ilk filmi, dünya çapında 168,9 milyon dolar hasılat elde etti.

Bu yılki oyuncu ve yazar grevleri nedeniyle ertelenen “Çığlık VII”nin 2025 yılında vizyona girmesi bekleniyor.