Hakan Yılmaz: "Takipçi derdinde bir oyuncu değilim"

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisiyle ekrana geri dönen Hakan Yılmaz, son dönemin en çok konuşulan 'takipçi sayısına göre oyuncu belirleme' konusu hakkında konuştu.

Hakan Yılmaz: "Takipçi derdinde bir oyuncu değilim"

"Ölüm Bizi Ayırana Dek" adlı tiyatro oyununda Ebru Cündübeyoğlu ile sahne alan başarılı sanatçı Hakan Yılmaz, TRT1'in yaz sezonunda ekran hayatına başlayan "Kendi Düşen Ağlamaz" adlı yaz dizisi ile de ekrana geri döndü.

Akşam Gazetesi'nden Merve Yılmaz Oruç'a röportaj veren Hakan Yılmaz, son dönemin çok konuşulan polemiklerinden olan 'takipçi sayısına göre oyuncu belirleme' konusu ile ilgili görüşünü belirtti.

"Bizim takipçi sayısı burada değil sokakta"


Yılmaz, "Sosyal medya ile aranız nasıl? Bir ara yapımcılar takipçi sayısına bakıyor gibi polemikler olmuştu..." sorusuna şu cevabı verdi:

"Instagram ve Twitter kullanıyorum. Bazen sinirlediğim oluyor. İnsanlar seni kafasında bir yere koyuyor ve can sıkıcı şeyler yazabiliyor. Bundan hoşlanmıyorum. Instagram'da da çok aktif sayılmam. Fotoğraf koymadan on saat düşünürüm. Takipçi sayısına gelince benim öyle dertlerim yok. Bizim takipçi sayısı burada değil sokakta..."


Hakan Yılmaz: "Takipçi derdinde bir oyuncu değilim"