Hande Soral'a mutasyonlu virüs şoku

Hande Soral, rol aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin Corona sebebiyle sete ara verdiği hatırlatılınca kendisinin de mutasyonlu corona virüs atlattığını açıkladı.

Hande Soral'a mutasyonlu virüs şoku

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre Hande Soral, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan eşi İsmail Demirci ile Akmerkez’de görüntülendi. Ünlü çift, "Uzun zamandır AVM’ye gelemiyoruz. İhtiyaçlarımız için gelmek zorunda kaldık" açıklamasını yaptı.

Hande Soral'a mutasyonlu virüs şoku

Rol aldıkları diziler farklı illerde olan çiftten Demirci, "Ayrı şehirlerdeki setlere ara verir misiniz?" sorusuna, "Büyük konuşmak istemiyorum; hemen istemem ama ileride neden olmasın? Öyle bir seçeneğimiz yok. Biz role bakıyoruz. Hemen istemem, eşimin de isteyeceğini düşünmüyorum" yanıtını verdi.

34 yaşındaki Soral, eşinin cevabı sonrası aynı soru hakkında "Ben de hemen isteyeceğini düşünmüyorum” diyerek, tebessüm ettirdi.

Hande Soral, rol aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin Corona sebebiyle sete ara verdiği hatırlatılınca, "Maalesef ben de atlattım, bir ay oldu. Ben iyileştim şimdi başka oyuncu arkadaşlarım oldu. Şu an duyuyorsunuz, çok riskli bir dönemdeyiz. Bende tat ve koku kaybı oldu. Yeni geldi kendi kendine. Biraz uzun bir süreç daha da uzun sürenler olmuş. Çok hafif atlatıp çok şanslı olanlardanım. Korkunç bir hastalık, Allah kimsenin başına vermesin. Çünkü nasıl bir süreç yaşayacağımızı bilmediğimiz için çok endişeli geçiyor o süreç. Yalvarıyorum maske, mesafe, hijyen devam edelim. İnsan başına gelmeden anlamıyormuş" ifaedelerini kullandı.

Soral, "10 günlük karantina süreci geçirdim, mutasyonlu virüs olduğu için Sağlık Bakanlığı size tekrar test yolluyor, o negatif çıkarsa dışarı çıkabiliyorsunuz. Ondan öncesinde de kendimi iyi hissetmediğim için evdeydim" şeklinde konuştu.