Hande Subaşı'nın mutlu günleri

İş ve özel hayatında her şey yolunda giden güzel yıldız Hande Subaşı önceki gün muhabirlere poz verdi.

Hande Subaşı'nın mutlu günleri

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre Hande Subaşı, önceki gün Etiler'de köpekleriyle görüntülendi.

Hande Subaşı'nın mutlu günleri


"Köpeklerimle sosyalleşmeye çıktık"
diyen güzel yıldız, müzikal kariyeri için de şunları söyledi: "Canlı performans yapmayı da tiyatro sahnesinde de şarkı söylemekten çok büyük zevk alıyorum."

Subaşı'na, Nükhet Duru'nun, kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu ifade ederek, "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'Dur!' deyin" ifadelerini kullanması soruldu.

Konuyla alakalı konuşan Subaşı, "Çok yakından takip etmiyorum ama ara ara sosyal medyada görüyorum. Genel olarak zaten en büyük problemimiz; biraz eğitimsizlik, bakış açısı... Daha saygılı ve ölçülü olsak hepimiz için hayat daha kolay olacak diye düşünüyorum. Tabii ki giyim herkesin kendi tercihi. Kimsenin kimseye yorum yapıp, karışmaya da kesinlikle hakkı yok. 'Herkes her istediğini giysin' de demiyorum. Toplumda yaşamanın belli gereklilikleri var. Bazı durumlarda çok büyük hadsizlik olduğunu düşünüyorum. Bazı sert yorumlar, kadınlarla ilgili fazlaca eleştiriler... Bu zihniyetle ilgili, daha da kötü bir yere gidiyor olması" dedi.