Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz savaşında ikinci perde

Hasan Can Kaya'nın Cem Yılmaz'a 'veteran komedyen' demesi sosyal medyayı sallamıştı. İki komedyen arasındaki atışma bir süre gündemde kaldı. Hasan Can Kaya Cem Yılmaz sorularına "Şakalaştık bitti" yanıtını verdi.

Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz savaşında ikinci perde

Cem Yılmaz'ın gösterisinde Hasan Can Kaya'ya gönderme yapmasıyla başlayan atışma Hasan Can Kaya'nın yanıtıyla büyümüştü.

Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz'ın göndermesine "Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yani meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış" ifadelerini kullanınca sosyal medyayı sallamıştı.

Bir süredir bu sözlerle gündemde olan Hasan Can Kaya dün akşam katıldığı ödül töreninde muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Cem Yılmaz ile ilgili konuşan Kaya, "Benim açımdan büyütecek bir şey yok. Şakalaştık bitti. Tadında bırakmak lazım. Benim için ortada bir gerginlik yok... Ben zaten size verdiğim tüm röportajlarda benden önceki kuşak komedyenler için tüm pozitif duygularımı paylaşmıştım" ifadelerini kullanarak zeytin dalı uzatsa da Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında ekrana getirilen görüntülerde Cem Yılmaz ise Hasan Can Kaya'ya 'ne kadar pahalı bir komedyen' olduğuna vurgu yaparak gönderme yaptı.


Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz savaşında ikinci perde


Cem Yılmaz'ın, "Bilmediğiniz hiç bir şey yok ona eminim. Çok acayipsiniz. En komik sizsiniz bunu kabul ederek başlayalım. 'Bende birazcık komiğim' diyelim rahat edersiniz. Çünkü alınan bilet şunun garantisi değil: 'Güldürecek'! Kesin güldüreceğim diye bir şey yok. Ya gideceksin eve üzüleceksin 'Onun yerine 6 kere Hasan Can'a giderim' diye; ya da sevineceksin" dediği görüntüler programda ekrana getirildi.