Hasan Kaçan'ın gelini 'Şiddet var' deyince ortalık karıştı!

"Muhteşem Yüzyıl", "Pis Yedili", "Alın Yazım" gibi dizilerde oynayan Ecem Karavus Kaçan, iki hafta önce bir paylaşımda bulunarak, eşi ve ailesinden 50 gündür şiddet gördüğünü açıkladı.

Hasan Kaçan'ın gelini 'Şiddet var' deyince ortalık karıştı!

50 GÜNDÜR ŞİDDET GÖRÜYORUM

Ecem Karavus Kaçan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Dünyanın her yerinde özellikle bu ülkede birçok kadının maruz kaldığı aile içi psikolojik ve ekonomik şiddetin çok kötü bir örneğini yaşıyorum. Bu makyaj için imkânları kısıtlı çünkü 50 gündür kişisel eşyalarıma ve gözüm gibi baktığım engelli kedilerime ulaşamıyorum.”

Hasan Kaçan'ın gelini 'Şiddet var' deyince ortalık karıştı!

Karavus mesajının devamında “Bir insanı felaketten çıkmış gibi bırakmak safi kötülüğün bir göstergesi. Ben kadın hakları için ailemi bile karşıma aldım. Unutmayın ki yaşanan hiçbir şey sizinle ilgili değil, sadece şanssız bir zaman diliminde çok kötü insanlara denk geldiniz. Bir yerlerde susmak zorunda olduğunuzu biliyorum. Yalnız değilsiniz, susmayın!" ifadelerini kullandı.

Oyuncusunun bu paylaşımına binlerce kişiden destek mesajı geldi.

‘PAYLAŞIM YAPMASIN’ TALEBİ

HALKTV'nin haberine göre oyuncunun bu paylaşımına karşı Ali Uğur Kaçan adına İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi’ne yapılan başvuruda ise, “Taraflar arasında devam eden bir boşanma davası var” denilerek gizlilik kararı verilmesi talep edildi.

Mahkemeye yapılan başvuruda, Karavus Kaçan’ın, paylaşım yapmaya devam etmesi halinde cezalandırılması istendi.

‘AMACI İTİBARSIZLAŞTIRMAK’ SUÇLAMA

Ali Uğur Kaçan’ın, eşine karşı 3 aylık uzaklaştırma kararı adlığı belirtilen dilekçede, genç oyuncuya karşı bir takım suçlamalar yer aldı. Dava dilekçesinde “Davalı (Ecem Karavus Kaçan) video ve yazılarında müvekkilin tüm ailesine karşı itibarsızlaştırma çabasına girerek, müvekkilin 70 yaşına gelen ebeveynlerini de- sanki bu evlilikte onlar da kendisine evlilik bağı ile bağlı imiş, istediği villa, araba, aylık 70-80 bin TL harçlık vermek ile mükellefmiş gibi sosyal medyaya 'ekonomik- psikolojik şiddet failleri' gibi göstermektedir” denildi.

‘KAYINPEDERİN VİLLASINI İSTİYOR’ İDDİASI

Ecem Karavus Kaçan’ın, boşanma aşamasında olduğu eşini karalamaya çalıştığı öne sürülerek şöyle denildi: “Evsizmiş gibi bir algı yaratmaya çalışmakta ve kayınpederinin (Hasan Kaçan) tek evi olan Çengelköy Çamlık Villaları’ndaki havuzlu, bahçeli evini kendisine tahsis etmesini istemekte, aksi halde sokakta kalmış gibi rol yapmaktadır” ifadeleri kullanıldı.