Hatay'da depremi yaşayan Sema Aydemir'den yürek burkan açıklama

Katıldığı "Survivor" yarışmasında başarısıyla hayranlık uyandıran eski milli sporcu Sema Aydemir, günlerdir afet bölgesinde depremzedeler için yemek dağıtımı yapıyor.

Hatay'da depremi yaşayan Sema Aydemir'den yürek burkan açıklama

Dün akşam Hatay'da meydana gelen depremleri yaşayan Sema Aydemir, o anları sosyal medya hesabından "Allah bir daha yaşatmasın. Çok korkunç, çok çaresiz kalıyor insan. Yıkılan çok yer var şu an. Biz iyiyiz çok şükür, merak etmeyin" sözleriyle anlattı.

Bölgeden ayrılmayacaklarını ve yemek dağıtımı yapmaya devam edeceklerini söyleyen Sema Aydemir, "Dün gece çok büyük bir deprem oldu. Çok korktuk, herkes çığlık çığlığaydı. Yanımızdaki binanın duvarları yıkıldı. Biz gece tahliye edildik. Güvenli bir bölgeye geçmiştik ama şimdi tekrar mutfağa geldik. Haklı olarak ailelerimiz 'Sizin de can güvenliğiniz yok, gelin' diyorlar. Haklılar" ifadelerini kullandı.

"YEMEK DAĞITMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"O insanlara yemek götürülmesi gerekiyor" diyen Sema Aydemir, daha sonra sözlerine şöyle devam etti: "Buradan her gün 70 bin yemek çıkıyor. Sabahtan akşama kadar yemek yapıp, paketleyip, dağıtıyoruz. Biz gidersek bir organizasyon kurulana kadar bu insanlar yemek bulamayacaklar. Biz buraya gönüllü olarak geldik. Deprem olduğu için gidemeyiz. Süremiz dolana kadar ve yeni gönüllüler gelene kadar devam edeceğiz."