Hazal Subaşı'ndan "Aras Bulut İynemli çöpçatanlık mı yaptı?" sorusuna tepki

Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Rıza Kocaoğlu'nun en yakın arkadaşı olan Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başavcı ile görüntülenen Hazal Subaşı, gazetecilerin, "Sürpriz oldu" yorumuna gülerek, "Sizler için öyle oldu, benim için sürpriz değil" dedi.

Hazal Subaşı'ndan "Aras Bulut İynemli çöpçatanlık mı yaptı?" sorusuna tepki

Hazal Subaşı, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.


Hazal Subaşı'ndan "Aras Bulut İynemli çöpçatanlık mı yaptı?" sorusuna tepki


Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre
bir giyim mağazında alışveriş yapan genç oyuncu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Subaşı, "Alışveriş için geldim. Şimdi de eve gidiyorum" dedi.

Kilo aldığını ve yakın zamanda diyete başladığını söyleyen Hazal Subaşı, "Çok sevdiğim yemeklerime veda ettim çünkü diyet yapmam lazım. Onun dışında yazın çok tatil yapamayacağım. Bir dönem dizisinin çekimlerinde yer alacağım. Onun çekimleri var. İsimleri söylemeyeyim, sürpriz olsun" şeklinde konuştu.

"BENİM İÇİN SÜRPRİZ DEĞİL"

Geçtiğimiz günlerde Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başavcı ile ilk kez görüntülenen oyuncu, gazetecilerin, "Sürpriz oldu" yorumuna gülerek, "Sizler için öyle oldu, benim için sürpriz değil" ifadeleriyle yanıt verdi.



Hazal Subaşı'ndan "Aras Bulut İynemli çöpçatanlık mı yaptı?" sorusuna tepki - Resim : 2


"ŞU AN BUNLARI KONUŞMAYALIM"

Atakan Başavcı ile ilişkisinin gayet güzel gittiğini ve çok mutlu olduğunu dile getiren Hazal Subaşı, gazetecilerin, "Sizi Aras Bulut İynemli mi tanıştırdı?" sorusuna, "Arkadaşlar gerçekten şu an bunları konuşmayalım. Teşekkür ederim" cevabını vermekle yetindi.



Hazal Subaşı'ndan "Aras Bulut İynemli çöpçatanlık mı yaptı?" sorusuna tepki - Resim : 3