Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü çıkışı

Hazar Ergüçlü, katıldığı davette basın mensuplarına poz verdi.

Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü çıkışı

FİKİR AYRILIKLARI AŞKI BİTİRDİ

Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü, geçtiğimiz günlerde birlikteliklerini sonlandırmıştı.


Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü çıkışı

Fikir ayrılıkları nedeniyle ilişkilerini noktaladığı konuşulan çiftten Ergüçlü, "Evet, ayrıldık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama 5 yıllık bir yıpranma yaşandı. Onur hâlâ her şeyim, ailemden biri gibi, arkadaşlığımız devam ediyor" demişti.


Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü çıkışı - Resim : 2

"BİR ARAYA GELİP, KARAR VERDİK"

Hazar Ergüçlü'nün ardından Ünlü de konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü, "Hazar ile devamlı görüşüyoruz. Bugün de kendisiyle görüştük. Olmayınca olmuyor. Bunun özel bir sebebi yok. Bir araya gelerek, düşünüp karar verdik" şeklinde konuşmuştu.


Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü çıkışı - Resim : 3

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'a giderken uçakta karşılaştığı Ziynet Sali ile dertleştiği yönündeki haberlerle ilgili sorulara yanıt verdi.


Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü çıkışı - Resim : 4

Yaklaşık beş yıldır birliktelik yaşadığı sevgilisi Onur Ünlü'den ayrılan Ergüçlü, "Uçakta denk geldik. Tamamen denk gelme yani. Yakın arkadaşız diyebilirim zaten. Her zaman dertleşiriz biz" dedi.


Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü çıkışı - Resim : 5

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre ünlü oyuncu, biten ilişkisi ile alakalı, "Konuşulması gereken her şeyi konuştuk. Söylenecek pek bir şey kalmadı. Yeni bir şey yok yani" şeklinde konuştu.

Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü çıkışı - Resim : 6