Hülya Avşar: "Aman aman aman... Bana onu sormayın!"

Yeniköy'de görüntülenen Hülya Avşar, muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

Hülya Avşar: "Aman aman aman... Bana onu sormayın!"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre gazetecilerle sohbet eden Hülya Avşar, konserlerinin yoğunluğu sorulması üzerine, "Konserlerim devam ediyor. Kalabalık ve yoğun geçiyor, biletlerim tükeniyor. Hatta kavgalar oluyor, o yüzden ben de her hafta konser veriyorum." dedi.

"UZAYA GİTMEYE GEREK YOK, ZATEN UZAYDAYIZ!"

Gündemde olan NFT'ye (Nonfungible Token) proje yapacağını söyleyen Hülya Avşar, "Bu NFT projesi çok enteresan bir şey. Dünya çok garip bir yere gidiyor. Dijitalde her şeyinizi satıyorlar, adapte olmaya çalışıyorum. Dijital arsalar alınıyor, satılıyor... Uzaya gitmeye gerek yok, uzaydayız zaten." diyerek, güldü.

"KİMSE KARIŞAMAZ!"

Ünlü isim, son dönemde konserlerinde tercih ettiği sahne kostümleriyle dikkat çeken meslektaşı Gülşen hakkında da konuştu.

Ünlü şarkıcıya destek veren Avşar, "Sonuna kadar haklı. Tamamen kendi insiyatifinde her şey, kimse karışamaz. Sahne şov yeridir. Gülşen’in de vücudu çok güzel, şarkıları güzel, sesi güzel, kendi güzel... Ben açıkçası, 'Off, bu ne güzel görüntü!' dedim ama bazı insanlara fazla gelmiş olabilir." açıklamasını yaptı.

"BANA ONU SORMAYIN!"

Hülya Avşar, İzzet Yıldızhan'ın, "Sahne adabı denilen bir şey var. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet!" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Aman aman aman... Bana onu sormayın!" diyerek, aracına yöneldi.