Hülya Avşar: "Bizim adımız manşet"

Önceki akşam Kıbrıs’ta müthiş bir konser veren Hülya Avşar, sahne öncesinde “Yine manşetler hazır mı?” diyen gazetecilere “Adımız manşet” yanıtı verdi.

Hülya Avşar: "Bizim adımız manşet"

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Hülya Avşar, önceki akşam Kıbrıs'taki bir otelde yine her zaman olduğu gibi muhteşem bir geceye imza attı.

Rezervasyonların günler öncesinden tükendiği geceye Rusya, Almanya ve İran ve Irak'tan gelen Avşar hayranları da hazır bulundu.

Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen güzel sanatçı, "Hülya Hanım bugün de çok şıksınız. Yine manşetler hazır mı?" demesi üzerine espriyi patlattı: "Adımız manşet." 

Samimi olan ilginin kendisini rahatsız etmediğini söyleyen sanatçı, "Abartı olamadığı sürece ilgiden rahatsız olmuyorum. Onun dışında her kadın güzel sözden hoşlanır. Bizim mesleğimizde mesela başka bir erkekten güzel söz duymasam bile boşluk hissetmiyorum. Çünkü sürekli iltifat geliyor" dedi.

Yoğun bir konser maratonunun olduğunu söyleyen Avşar, "İçeride onun hesabını yapıyorduk. Yoğunluktan Ayvalık'a gidemiyorum. Ama çalışmak güzel bir şey. Bana uyan her işi mümkün olduğu kadar geri çevirmek istemiyorum" dedi.