Hülya Uğur yürek yakan gerçeği itiraf etti: "Camdan aşağı atlamak istedim"

Bir dönemin en popüler spiker ve program yapımcısı olan Hülya Uğur, konuk olduğu Gökay Kalaycıoğlu'nun programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hülya Uğur yürek yakan gerçeği itiraf etti: "Camdan aşağı atlamak istedim"

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği YouTube'da yayınlanan "Haber Bahane" programının bu haftaki konuğu haber spikeri, sunucu ve programı yapımcısı Hülya Uğur oldu.

Oğluna yıllar önce konulan lösemi teşhisi hakkında konuşan Hülya Uğur, yaşadığı zor günleri ilk kez anlattı.

Ünlü isim, şunları anlatı: "Oğlum 4 yaşındayken birden hastalandı ve ne olduğunu anlayamadık. Hastalık karın ağrısıyla başladı sonra ilaç kullanmasına rağmen geçmedi. Kan tahlillerinden sonra bizi onkologa yönlendirdi. Onkologa gideceğimiz duyunca yıkıldım. Doktor muayene ettikten sonra bir hastanenin lösemili çocuklar bölümünü arayarak yer ayırttırdı. Ben orada bittim. Çocuğumun elle muayene ederek anladı. Ben lösemi olduğuna inanmadım. Sonra bahsedilen hastaneye gittik orada da tahliller yapıldı. Doktor eşimle beni karşısına alarak 'Maalesef sizin çocuğunuz lösemi' dedi. Hastanenin en üst katındaydık ve o an sadece camı açarak kendimi aşağı bırakmak istedim. Cama koşunca beni eşim tuttu. O sadece neden benim çocuğum diye düşündüm. Bunu yaşamayan anlayamaz ama kimse de yaşamasın. Bu çok pis bir düşünce. Sonra beni sakinleştirmeye çalıştılar.


Hülya Uğur yürek yakan gerçeği itiraf etti: "Camdan aşağı atlamak istedim"


Doktor bizi Londra'ya gönderdi. Ben 3 sene boyunca cam dahi açılmayan hastanede önlük ve maskelerle yaşam savaşı verdim. Orada yaşadıklarımızdan sonra eşimle ayrılma kararı aldık. Eşim orada üst düzey bir bankanın temsilciliğini yaptığı için kaldı ama biz oğlumla geri döndük. O dönemler ikimiz de bunalıma girdik"