Hülya Yiğitalp vefat eden oğlu Yiğit Tokbey'i doğum gününde andı

Teknoloji şirketi SpaceX'te kıdemli fırlatma mühendisi olarak çalışan Hülya Yiğitalp'in oğlu Yiğit Tokbey, ABD'de geçirdiği trafik kazasında geçtiğimiz ocak ayında hayatını kaybetmişti.

Hülya Yiğitalp vefat eden oğlu Yiğit Tokbey'i doğum gününde andı

HÜLYA YİĞİTALP OĞLUNU DOĞUM GÜNÜNDE ANDI

Oğlunu kaybetmesi ile büyük bir üzüntü yaşayan Hülya Yiğitalp, Tokbey'i doğum gününde andı.



Hülya Yiğitalp vefat eden oğlu Yiğit Tokbey'i doğum gününde andı


Oğlunun doğum gününde mezarını ziyaret etmek için Adana'ya giden Hülya Yiğitalp, "Oğluma mektuplar" başlığıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Canım yavrum Yiğit'im, bugün senin doğum günün. Sen doğduğun gün, ben de yeniden doğmuştum ve bu yeniden doğuş, kardeşlerinle de tekrarlandı. Bugün, 32 yaşındayız... Birazdan uçağa binmek üzere yola çıkıyorum. Seni çiçekli bahçende ziyaret etmek, orada sana sarılmak, doğum gününü kutlamak için. Bu fotoğrafın bende her yerde... Çünkü göz gözeyiz, direkt bana bakıyorsun. O güzel bakışını kaydetmek istemiştim ve görüntülü konuşma yaparken yaparken 17 Aralık 2023'te ekran görüntüsü almıştım... Bir ay sonrasında aniden gideceğini bilmeden, bir daha hiç göz göze gelemeyeceğimizi bilemeden...


Hülya Yiğitalp vefat eden oğlu Yiğit Tokbey'i doğum gününde andı - Resim : 2



Kanadım kırık ama uçabiliyorum... Kardeşlerinle kanat kanata, el eleyiz. Hep seni konuşuyoruz, hep aklımızdasın, rüyalarımızdasın, bizimlesin biliyoruz. Doğum günün kutlu olsun yavrum. Seni seviyorum, seviyoruz, sonsuza kadar... İstanbul'da yağmur var bugün, ağlıyoruz."