İrem Derici'den Cem Belevi sorusuna şaşırtan yanıt

Şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz yıl meslektaşı Cem Belevi ile aşk yaşıyordu. İddiya göre Belevi'nin ihanetine uğrayan ancak kısa sürede barışıp ilişkisine devam eden Derici, aradığı mutluluğu yine bulamamıştı.

İrem Derici'den Cem Belevi sorusuna şaşırtan yanıt

Geçtiğimiz yıl ani bir kararla ayrıldığı Cem Belevi'ye gönderme yapan Derici, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: "Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler."



İrem Derici'den Cem Belevi sorusuna şaşırtan yanıt


Derici'nin paylaşımının ardından Belevi'den "Aslında ilişkimizi noktalamıştık, fakat İrem bunu paylaşmak istemedi. Dün mü başlamışım ben bu işe? Bu ödülleri neden alıyorum? Herkes bir haddini bilsin. Kimse mağdur edebiyatı yapmasın." yanıtı gelmişti.

SULAR DURULDU

Geçen uzun sürede sular duruldu ve İrem Derici'den Cem Belevi sorusuna ılımlı bir yanıt geldi.


İrem Derici'den Cem Belevi sorusuna şaşırtan yanıt - Resim : 2


Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre
Derici, Cem Belevi için "Kimse kimsenin düşmanı değil. Aradan bir sene geçti. Allah'ın selamını birbirimizden esirgemeyiz" dedi.


İrem Derici'den Cem Belevi sorusuna şaşırtan yanıt - Resim : 3


Eski sevgilisinden gelen güzel sözler üzerine hayli mutlu olan Cem Belevi ise İrem Derici için şunları söyledi: "Kin tutmak, zehri kendin yutup ölümü başkasından beklemektir. O yüzden hayat kin tutacak kadar, kızgın kalacak kadar uzun değil. Kendisine her zaman mutluluklar diliyorum."