İrfan Değirmenci'den İsmail Küçükkaya salvosu!

FOX TV’den ayrılarak Halk TV’ye geçen İsmail Küçükkaya’nın kanalda yaşattığı ‘rahatsızlık’ iyice gün yüzüne çıktı.

İrfan Değirmenci'den İsmail Küçükkaya salvosu!

MedyaRadar'ın haberine göre yaklaşık 2 yıldır kanalda görev alan Gökmen Karadağ’ın, adı Korkmaz Karaca ve Sezgin Baran Korkmaz’la anılan İsmail Küçükkaya’ya tepki olarak kanaldan ayrıldığı iddiaları gündemdeki yerini korurken son olarak İrfan Değirmenci’den olay bir paylaşım geldi.

3 milyon dolar transfer parası aldığı iddiaları ile kanalın önde gelen isimlerinin rahatsızlığına neden olduğu konuşulan İsmail Küçükkaya’nın dünkü programında sarf ettiği sözler İrfan Değirmenci’nin tepkisini çekti.

Dünkü canlı yayınında, transfer ücreti iddialarını örtbas etmek istercesine “Biz fakir bir kanalız” vurgusu yapan İsmail Küçükkaya, devamında şu ifadeleri kullandı: “Ama hedefleri olan, hayalleri olan, umutları olan ve daha önemlisi geleceği olan bir kanalız. Ben bu vizyon için geldim. Uluslararası bir markanın kanalından çıkıp başka bir kanala gelmek kolay değil.”

İrfan Değirmenci, söz konusu ifadelere sosyal medya hesabından attığı tweetle tepki gösterdi.

İrfan Değirmenci'den İsmail Küçükkaya salvosu!


“Halk Tv'nin zenginliği, gazeteciliğin namusuna sahip çıkan basın emekçilerinin varlığıdır” 
diyerek ‘namus’ göndermesinde bulunan Değirmenci, sözlerini şöyle noktaladı:

“Halk Tv'nin zenginliği ondan asla vazgeçmeyen, zor zamanlarında destek olan seyircisinin varlığıdır. Bu anlamda çok zengin bir kanaldır bu kanal. Parayla pulla ölçülemeyecek kadar zengin.”