Irina Shayk: "Model olamayacağımı söylediler"

Irina Shayk, modellik kariyeri ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Shayk, kariyerinin başında, bir top model olamayacak kadar zayıf olmadığını söylediklerini ancak buna rağmen diyet yapmayı reddettiğini anlattı.

Irina Shayk: "Model olamayacağımı söylediler"

Dünyanın en ünlü ve başarılı modellerinden biri olan Irina Shayk bile zayıf olmadığı için baskı gördüğünü söyledi.

Kariyerinin başında ünlü modele yeterince zayıf olmadığı söylendi. Buna rağmen Shayk rejim yapmayı reddettiğini açıkladı.


Irina Shayk: "Model olamayacağımı söylediler"



Chanel, Givenchy, Versace, Guess ve Victoria’s Secret gibi birbirinden büyük markalarla çalıştı. Ancak 37 yaşındaki Shayk, başlangıçta kendisine mankenlik dünyasında asla başarılı olamayacağının söylendiğini açıklayarak “Modellik kariyerimin ilk zamanlarında bile, insanların fikirleri asla gerçekten umurumda olmadı. Bilmiyorum, belki de Oğlak burcu olduğum içindir. Annem her zaman şöyle derdi: ‘Çok inatçısın.’ Bu sadece kişiliğimin bir parçası. 'Diyet yapacaksın' dediler. Yapmayacağım kardeşim sana ne...” ifadelerini kullandı.



Irina Shayk: "Model olamayacağımı söylediler" - Resim : 2


Aktör Bradley Cooper’dan Lea adında bir kızı olan Shayk, diğer insanların fikirlerini hâlâ umursamadığını söyleyerek ekledi: “Çok meşgulüm. Bir dadımız yok, bu yüzden kariyerimi yönetmeye çalışmak, yemek yapmak, temizlik yapmak, kızımı giydirmek, okula getirmek ve tüm annelik işlerini yapmak arasında insanların fikirlerine ayıracak vaktim yok. Neden 2 bin tane yorumu tıklayıp okuyayım ki? Arkadaşlarım ve ailem var. Beni seviyorlar ve ben kim olduğumu biliyorum. Anneanneme her zaman hayranlık duymuşumdur. Temelde her şeyde benim idolümdü. Benim için her zaman güzel sözler söylerdi. Gerçek güzellik budur.”