İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalp çarpıntısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener'in hafif çarpıntı şikayeti ile hastaneye intikal ettiğini, tetkiklerinde sorun tespit edilmediğini açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, akşam saatlerinde kalp çarpıntısı şikayetiyle özel hastaneye kaldırıldı. Akşener, hastanede müşahede altında tedaviye alındı. Hemen tetkikleri yapılan Akşener'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup, çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız" ifadelerini kullandı. 

Hastaneden yapılan açıklamada da Akşener'in hafif çarpıntı şikayeti ile hastaneye başvurduğu belirtilerek, "Yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburculuğu planlanmıştır" denildi.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN 'GEÇMİŞ OLSUN' TELEFONU


Öte yandan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Akşener'i arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanede müşahede altında olan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i arayarak, sağlık durumu hakkında İYİ Parti yetkililerinden bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti" denildi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter hesabından açıklama yaparak, "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.


'GÖZLEM AMACIYLA HASTANEDE TUTULACAK'


İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, hastane önünde gazetecilere açıklama yaptı. Çömez, "Sayın genel başkan, genel merkezde toplantı esnasında bir çarpıntı hissettiğini söyledi. Hepiniz biliyorsunuz çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine, biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Acil bölümünde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Gözlem amacıyla bu akşam hastanede tutulacak. Yarın taburcu edilmesi planlanıyor."

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da "Genel başkanımız Meral Akşener, bugün genel merkez çıkışında kalp çarpıntısı şikayeti nedeniyle Güven Hastanesine geldi. Röktörlerimiz bu konuyla ilgili gerekli tetkikleri yaptılar. Tetkikler sonucu, ciddi bir şey olmadığı konusunda bizi bilgilendirdiler. Kendisi bu akşam için hastanede kalacak" dedi.


Akşener'e müdahale eden Dr. Berkant Özpolat, "Sayın Meral Akşener, çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Bir problem saptanmamıştır. Hayırlısıyla yarın taburcu edilecektir" dedi.

BABACAN VE DAVUTOĞLU'NDAN AÇIKLAMA


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Akşener için 'geçmiş olsun' mesajı paylaştı. Babacan, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e acil şifalar diliyorum. Meral Hanım'ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" dedi.

Davutoğlu da, "Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.


DHA (Demirören Haber Ajansı)