İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Gülşen'e dudak uçuklatan ücret

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tarkan'a konseri için 23 milyon 540 bin lira ödeme yaptığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Gülşen'e dudak uçuklatan ücret

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, şehirde konser veren Tarkan'a ödediği ücret geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan için daha önce "Tarkan yüce gönüllülük etti, tek kuruş almadan konser verdi" ifadesini kullanmıştı.



İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Gülşen'e dudak uçuklatan ücret


Tarkan'a 23 milyon 540 bin lira verildiği ortaya çıkarken şimdi de yılbaşı konseri için Gülşen'e, 10 milyon 277 bin 50 lira para harcandığına dair belgeler ortaya çıktı. Sabah Gazetesi'nden Ceyhan Torlak'ın haberine göre; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, iki konser için 33.5 milyon lira harcamış.


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Gülşen'e dudak uçuklatan ücret - Resim : 2


İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN KASASINDAN GÜLŞEN'E 10 MİLYON LİRA

Sabah'ın ulaştığı belgelere göre 31 Aralık 2022 tarihinde yılbaşı konseri veren Gülşen'in, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 3 milyon 30 bin lira ücret aldığı ortaya çıktı.



İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Gülşen'e dudak uçuklatan ücret - Resim : 3


Ayrıca Gülşen'e yılbaşı konseri kapsamında, teknik organizasyon ve kulis ihtiyaçlarının karşılanması, kiralama ve hizmet alımı işi için de toplamda 7 milyon 247 bin 50 lira ödendiği de belirlendi.



İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Gülşen'e dudak uçuklatan ücret - Resim : 4


CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi kasasından 10 milyon 277 bin 50 lira ödenirken tüm konser masraflarını ise İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Fuarcılık şirketi İZFAŞ karşılamış oldu.


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Gülşen'e dudak uçuklatan ücret - Resim : 5