Jeremy Renner: "Yaşadığım için şükrediyorum"

'Yenilmezler' serisinde 'Marvel' kahramanı 'Hawkeye'i canlandıran Jeremy Renner, ocak ayında geçirdiği kaza sonrası yeni açıklamalarda bulundu.

Jeremy Renner: "Yaşadığım için şükrediyorum"

Habertürk'ün haberine göre aktör Jeremy Renner, 1 Ocak 2023'te evinin önünde kar kürerken kaza geçirmiş ve ağır yaralanmıştı.

Kar küreme aracının altında kalan ve helikopterle hastaneye kaldırılan ünlü isim, uzun süre hastanede tedavi görmüştü.

Ünlü aktörün yeğeninin kamyonu karda mahsur kalmıştı. Jeremy Renner, kamyonu sokağa çektikten sonra, kar küreme makinesinin yeğenine doğru kaymaya başladığını görmüştü.

Çalışır haldeki kar küreme aracından inip, karların arasına dalan Jeremy Renner, araç tarafından ezilmişti.

Doktor komşusu, çok kan kaybeden ve bacağı ciddi şekilde yaralanan Renner'a ilk müdahaleyi yapmıştı.



Jeremy Renner: "Yaşadığım için şükrediyorum"

Jeremy Renner, kazadan 10 ay sonra CNN’e açıklamalarda bulundu. Aktör, iyileşme süreci ile hayatının nasıl değiştiği hakkında konuştu.

Ünlü oyuncu, "Hayatı yaşadığım için şükrediyorum ve çok şanslı hissediyorum. Zamanının artık daha değerli olduğunu hissediyorum" dedi.

Hareket kabiliyetini yeniden kazanan ünlü oyuncu, "Sabır, kuvvet... Bunların hepsi zihinsel bir oyun. Şimdi arka cebime koydum. Acıyla nasıl başa çıkacağımı biliyorum. Bunların hepsi zihinde. Her şey akılda. Eğer tüm bu sisin içinden geçebilirsen, çok şanslıyım" şeklinde konuştu.

Jeremy Renner, 30'dan fazla kemiğinin kırıldığını söylemişti.

Evinde fizik tedavisi gördüğü sırada çekilen fotoğrafını yayınlayan Jeremy Renner, kazayla bir anda kendinin ve tüm ailesinin önceliklerinin değiştiğini belirtmiş ve iyi dileklerini yollayan sevenlerine teşekkür etmişti.

Aktörün yakınları tarafından yapılan açıklamalara göre, Renner'ın iyileşmesi için önünde en az 2 yıl bulunuyor.