Kaan Yıldırım'ın babasını küplere bindiren Reza Zarrab iddiası!

Hadise'nin yakın dostu Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile ilişkisi olduğu iddiası Hadise'yle evlilik hazırlığı yapan yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'ı da zor duruma soktu.

Kaan Yıldırım'ın babasını küplere bindiren Reza Zarrab iddiası!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın boşanma davasında, Gündeş'in 'Reza'nın başka kadınlarla ilişkisi vardı' iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Konuşulanlara göre Gündeş'in yakın arkadaşı Hadise ile eşi Zarrab'ın gizli ilişkisi vardı. Hadise, önceki gün "Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez!" sözleriyle yasak aşk iddiaları karşısında sessizliğini bozmuştu.

Söylentiler Hadise ve evlilik hazırlığı yaptığı Kaan Yıldırım'ın ilişkisini de zedeledi. Önceki gün yaptığı paylaşımla Hadise'ye destek olan Kaan Yıldırım'ın adının bu olaylarla anılmaya başlaması ailesini rahatsız etti.

İlk başlardan beri Kaan Yıldırım'ın Hadise ile ilişkisine mesafeli yaklaştığı konuşulan baba Hakan Yıldırım'ın oğluna "Hadise'yle ilişkini iyi düşün. Evlilik için sakın acele etme" uyarısı yaptığı öğrenildi.