Kadir Doğulu'nun elinde Neslihan Atagül'ün kaseti mi var?

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti hafta sonu Bakü'de erdikleri samimi görüntülerle 7 yıllık evliliklerinde sorun olmadığını göstermişti.

Kadir Doğulu'nun elinde Neslihan Atagül'ün kaseti mi var?

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti hafta sonu Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye uçarak Formula1 yarışlarını seyretti.

Kadir Doğulu'nun elinde Neslihan Atagül'ün kaseti mi var?


Günlerdir haklarında ihanet iddiaları ortaya atılan çift; söylentileri yalanlasalar da dedikoduların önüne geçememişti.



Kadir Doğulu'nun elinde Neslihan Atagül'ün kaseti mi var? - Resim : 2


Boşanma söylentilerini Bakü'de sergiledikleri mutluluk görüntüleriyle yalanlayan çift hakkında Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında çarpıcı yorumlarda bulunuldu.

Ebru Şancı, "Benim Neslihan Atagül ile ilgili 3 teorim var. Birincisi ya Kadir'in hocası kuvvetli üflüyor. İkincisi Neslihan Atagül sağlam antidepresan ilaçları kullanıyor. Üçüncüsü Kadir'in elinde Neslihan'ın kaseti var. Başka bir ihtimal benim aklıma gelmiyor. Çünkü zorla duruyor gibi. İzliyorum kıza bakıyorum. Sağlıklı değil. Dans ediyor ama sinir bozukluğu dansı. Ben burada zorlama görüyorum. Kız bir anda o evlilikten lap diye gidecek göreceksiniz. Bütün Türkiye sana 'boynuzlu' diyor kolay bir şey değil. Üzüntüsünden koskocaman bir gözlük takıyor." ifadelerini kullandı.


Kadir Doğulu'nun elinde Neslihan Atagül'ün kaseti mi var? - Resim : 3



Pınar Eliçe ise Neslihan Atagül'ün antidepresan kullandığını düşündüğünü ifade ederek "Sen ne yapıyorsun kardeşim derim! Anlaşmam da olsa o Azerbaycan'a gitmem" yorumunu yaptı.