Kanye West bu kez de birini yumrukladı

Müzik dünyasının sansasyonel ismi Kanye West, yeni bir hukuki sorunla karşı karşıya kalabilir. West'in adı bu defa da darp raporlarında geçiyor...

Kanye West bu kez de birini yumrukladı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Kim Kardashian ile ayrıldıktan sonra birlikte olmaya başladığı Bianca Censori ile sık sık gündeme gelen ve özellikle de eşiyle birlikte tercih ettiği kıyafetler nedeniyle sert eleştiriler alan Kanye West bu defa da bir kavga ile gündemde. 

Polis şimdi, West'in adının geçtiği darp raporunu ve iddiaları araştırıyor.

Kolluk kuvvetlerinden kaynakların verdiği bilgilere göre; polis West'i, bir adamın suratına yumruk attığının iddia edilmesinden sonra araştırıyor, ancak vurduğu adamın West'in karısı Bianca Censori'yi ittiği belirtiliyor.


Kanye West bu kez de birini yumrukladı


Kanye ve Bianca'nın yaşanan tartışmadan sonra kaçtıkları ve mağdur olduğu iddia edilen kişinin yaralanma nedeniyle tedaviye ihtiyacı olmadığı söylendi.

West, ilk defa bir darp soruşturmasının içinde yer almıyor. 2023'te de ünlü rapçi bir fotoğrafçının telefonunu alıp kavşağa fırlattığını gösteren bir video nedeniyle araştırılmış ancak bir sonuca ulaşılamamıştı.



Kanye West bu kez de birini yumrukladı - Resim : 2


Ayrıca bu yılın başlarında da bir adam da West'e saldırı ve darp nedeniyle dava açmıştı.

Rap yıldızının 2022'de Los Angeles şehir merkezinde kendisine vurduğunu iddia etmişti.