Kaya Çilingiroğlu ve Ekin Türkmen maskeye karşı!

Pandemi başından beri defalarca maske kuralını ihlal eden Kaya Çilingiroğlu, önceki gün Bebek’te bu kez oğluyla birlikte maskesiz dolaştı. Cezası 900 TL olan maskesiz dolaşma yasağını delen bir diğer isim de Nişantaşı’nda gezen Ekin Türkmen’di...

Kaya Çilingiroğlu ve Ekin Türkmen maskeye karşı!

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre Kaya Çilingiroğlu, önceki gün oğlu Kaya ile Bebek'te maskesiz bir şekilde yürüyüş yaptı. Pandemi başından beri sürekli maske yasağını delen Çilingiroğlu, gazetecileri "Fazla yaklaşmayın mesafeyi koruyun" diye uyardı.

Kaya Çilingiroğlu ve Ekin Türkmen maskeye karşı!

Hem suçlu hem güçlü Kaya Çilingiroğlu'na gazetecilerden "Bizim maskemiz var ve mesafeyi koruyoruz ama sizin maskeniz yok" karşılığı geldi. Hatasını kabul etmeyen Çilingiroğlu'ndan, gazetecilere "Siz bana karışmayın" yanıtı geldi.

ZOR GÜNLERİNİ ÇABUK UNUTTU

Oyuncu Ekin Türkmen de tıpkı Kaya Çilingiroğlu gibi maske kuralını 'takmadı'! Arkadaşlarıyla öğle saatlerinde son derece kalabalık olan Nişantaşı'nda yürürken objektiflere takılan Türkmen, maskesini boynuna takmıştı.

Geçtiğimiz aylarda "Bu virüs nedeniyle zor günler geçirdim. Psikoloğa gidip destek aldım. Daha yeni yeni insan arasına karışıyorum" diyen Ekin Türkmen'in maskesiz dolaşması, "Yaşadığı zor günleri çabuk unutmuş" yorumları yaptırdı.

Kaya Çilingiroğlu ve Ekin Türkmen maskeye karşı! - Resim : 2

Kaya Çilingiroğlu ve Ekin Türkmen maskeye karşı! - Resim : 3