Kazada yaralanan sürücü çevredekileri kızdırdı

Erzurum'da hafif ticari araçla otomobilin çarpıştığı kazada, 1’i çocuk, 6 kişi yaralandı. Otomobilinden inmeyerek yakınlarını arayan yaralı sürücü Abdullah Taşdemir (48), zamana karşı yarışan sağlık ekibi ile kaza yerinde toplanan kişileri kızdırdı.

Kazada yaralanan sürücü çevredekileri kızdırdı

Kaza, Yakutiye ilçesi itfaiye kavşağında meydana geldi. Turgut Demir yönetimindeki hafif ticari araç ile Abdullah Taşdemir idaresindeki otomobil, kavşakta çarpıştı.

Hafif ticari aracın sürücüsü ve yanındaki kişi ile otomobilin sürücüsü Abdullah Taşdemir ve aracında bulunan 1'i çocuk, 3 kişi yaralandı. 

Kaza yerine 50 metre uzaklıktaki itfaiye ekipleri, kısa sürede müdahale ederek 3 kişiyi sıkıştıkları otomobilden çıkardı.

Sağlık ve itfaiye ekiplerinin yaralıları bir an önce hastaneye yetiştirmek için adeta zamanla yarıştığı sırada yaralı otomobil sürücüsü Abdullah Taşdemir’in görevlilerin ambulansa götürme ısrarına rağmen cep telefonuyla yakınlarını aramaya çalıştığı görüldü.

Kaza yerindeki vatandaşlar ve sağlık ekibi Taşdemir'e, "Ne kadar erken gitsen o kadar iyi", "Kapat şu telefonu" uyarılarında bulundu. Taşdemir, uyarılar üzerine görevlilerin yardımıyla otomobilden indi.

Yaralılar, ambulansa konularak Erzurum Şehir ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastaneleri Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

DHA